ÇORUM AK PARTİ MERKEZ İLÇE TEŞKİLATININ İFTAR YEMEĞİ

Politika 27 Temmuz 2013 11:08
A
a

Mustafa Köse Ak Parti'de Birlik ve Beraberliğin önemine değindi,Daha Önce Merkez ilçe'de Görev yapan merkez ilçe başkanlarına Plaket takdim edildi.

Ak Parti Merkez İlçe başkanı Mustafa Köse

Temmuz ayı merkez ilçe danışma mecelisine hepinize hoşgeldiniz der sevgi ve selamlarımı sunarım. Son 1 aydır çalışmalarımızın sunumunu yapmak üzere bir araya geldik 30 noktada mahallede toplantıları kahve toplantıları açık alan toplantıları yaptık yani hergün ciddi bir faliyet yaptık Tabiki bu çalışmaları yaparken bu çalışmaların bir karşılığı oluyor bir emek ürünüdür bir gayret ürünüdür . bu çalışmalar neticesinde merkez ilçede bulunan her 4 seçmenden 1 tanesini üye yaptık.

BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER KÜLCÜ

Değerli kardeşlerim Ramazan dolağısıyla yaptığımız özel çalışmalardan biriside ihtiyaç sahibi hermşerilerimize ulaştırdığımız gıda yardımlarında artış tı 2009 mart ayında görevi aldığımızda çorumdaki ihtiyaç sahibi hemşerilerimize yılda 2000 paket gıda yardımı yapılıyor idi Bu ay sadece ramazan dolayısı ile 6000 paket gıda yardımı dağıtıldı 14 Mahallemizin 11 tanesine büyük park yapmışız yazı çarşıda cezaevini yıktık güller açıyor karakeçilide kültür sitesini yıktık inşallah oradada güller açacak bir kaç ya sonra idare mahkemessinin yerini devraldık inşallah oradada güzel bi park olacak .


TBMM İDARE AMİRİ SALİM USLU

İstikrar sürdükçe biz büyümeye devam ediyoruz.Bazı çevreler Türkiye'nin büyümesinden gelişmesinden ve içinde olduğu istikrar dan sarahtsız oluyorlar.Oysa türkiyede istikrar bozulsun,huzur kalmasın,kriz ve kaotik bir ortamda Türkiye'de insanların aklını ve beynin esir almaya çalışıyorlar
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam