ÇORUM AK PARTİ'DE 12.YIL KUTLAMASI BURUK GEÇTİ

Politika 14 Ağustos 2013 17:12
A
a

ÇORUM Ak Parti il başkanlığında bir basın toplantısı yapıldı.Daha sonra dışarıda açıkhavada kokteylde 12.yıl pastası kesildi.

Kutlamalar kapsamında AK Parti İl Başkanlığında parti teşkilatlarının katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkanı Muzaffer KülcüAK Parti İl Başkanı Ahmet Sami CeylanAK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa KöseAK Partiİl Kadın Kolları Arife Betül Gülgün, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda AK Parti'nin 12. Kuruluş yılı kutlaması yapıldı. MısırAdeviye Meydanı'nda darbecilerin hain saldırılarıyla şehit olan Mısırlı Müslümanlar'ın hüznünün gölgelediği kutlama, yaş pasta kesimiyle gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, dünya kamuoyunun Mısır katliamı karşısında sessiz kalışını kamuoyunun vicdanına havale etti.

Ceylan, "Dünya'da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın elini uzatmasını bekleyen mazlum milletler ve kendi milletimizin özgür geleceği için, AK Parti'nin başarısı çok önemlidir. Bu sorumluluk bilinciyle çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de konuşmasında, Mısır'da yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirirken, Mısır'a göz yumanları ise sahte demokratlar olarak nitelendirdi. Külcü, AK Parti'nin bu milletin gönlünde kurulan bir parti olduğunu, 14 Ağustos tarihinin Türkiye için milat olduğunu sözlerine ekledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de, AK Parti ile Türkiye'de her alanda köklü değişiklikler yaşandığını söyledi. Köse, Mısır'da yaşananları ise lanetlediğini açıkladı.

Konuşmaların ardından parti binası önündeki balonlarla süslü alana inen parti yöneticileri ve partililer, burada 12. yıl pastasını kesti. Birlik ve beraberlik mesajları veren parti yöneticileri, hep birlikte 12. yıl pastasını kesti. AK Parti İl Başkanı AhmetSami Ceylan ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, birbirlerine pasta dilimi ikram etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam