Çorum AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Politika 24 Eylül 2013 23:34
A
a

Bugün Turgut Özal İş Merkezinde Yapılan Toplantıya Ak Parti teşkilatı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü katıldı. Divan Başkalığını Merkez İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Ayhan Poyraz yaptı. Ayhan Poyraz yaptıkları çalışmalarla ilgili konuşurken, “ülkemizin genel sıkıntısı geçmişi çabuk unutması” dedi.

Toplantı açılış konuşmasını Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Ak Parti merkez  ilçeyi daha yaygın ve dinamik hale getireceklerini vurguladı.  Merkez olarak mahalle ve köylerde bulunduklarını belirten Köse, vatandaş ve milletle gönül bağı kuracaklarını belirtti. Köse, “seçmenlerin yanına gidip dertlerini sıkıntılarını ve taleplerinin alıyoruz” diye konuştu. 

  Sadece yerel degil ulusal olarak da çalıştıklarını söyleyen Köse, “ yaptığımız bir sürü hizmet ve hizmetlerimiz kaliteli” diye konuştu.  Köse, kimse boş laf ile siyeset yapamaz diyerek, bu millet bunu görüyor dedi. Sözlerine Ak Partinin tek rakibi Ak Partidir deyip konuşmasına son verdi.

Belediyenin yaptıkları hakkında sunum yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü konuşmasına bir siyasi parti için en büyük rahatlık sadığa giderken içinin rahat olmasıdır diye başladı. Geride bırakılan 10 yılın dolu dolu geçtiğini vurgulayan Külcü, “verdiğimiz hiçbir sözün altında kalmadık” dedi. İmam Hatip Lisesi, Akıllı Kavaşak Projesi , Akşemseddin Cami Rüzgar Tribünü gibi  projereden ve bunların kapasitesinden bahsedcen Külcü, bu projerin bir çoğunun böyle bir ölçekteki şehirde ilk kez yapıldığını sözlerine ekledi.


video haber: tıkla izle 
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wnwDbqSZquw

Kaynak : wwwhitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam