ÇORUM AK PARTİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Politika 8 Ağustos 2013 22:18
A
a

AK Parti İl Teşkilatı’nın bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramı'nın birinci günü gerçekleştirildi. AK Parti İl Binasında partililerle gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan Ramazanda 5 bin kilometre yaptıklarını ifade etti. AK Parti İl Binasında partililer ile gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan AK Parti Merkez İlçe Başkanı

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Murat Yıldırım, Cahit Bağcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, ilçe belediye başkanları, teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

Parti yöneticileri ve Milletvekilleri yapılan icraatları anlattılar ve gündemi değerlendirdiler.
 

AK Parti İl binasında bu gün saat 14.30’da gerçekleştirilen bayramlaşma töreni büyük kalabalıkla gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İlçe Teşkilat Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Kadın Kolları İl Başkanı Arife Betül Gülgün, Gençlik Kolları İl Başkanı Erhan Akar ile çok sayıda partili katıldı. Yapılan bayramlaşmanın ardından törene katılanlar konuşma gerçekleştirdi.
 
 
Ceylan, “Ramazanda 5 bin kilometre yaptık”
 
AK Parti İl Binasında partililerle gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan Ramazanda 5 bin kilometre yaptıklarını ifade etti.

 
AK Parti İl Binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, “Ramazan ayının bereketini paylaştığımız şu günleri hamdolsun kazasız belasız atlattık. Sevgi, hoşgörü ve kardeşliğin pekiştiği bir bayram geçirmeyi temenni ediyoruz. Bilindiği üzere Ramazan’da seçim stardı vermiştik. Bu bağlamda ilçe danışma meclislerimiz devam etti. Esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi, toplu iftarlar düzenlendi. Gittiğimiz her ilçede saygı ve sevgi ile karşılaştık. İlçe teşkilatlarımızın çalışmalarını yerinde görmek bizlere mutluluk verdi. 14 ilçede yoğun bir ramazan ayı geçirdik. Sandık kurularımızın yoğun çalışmaları oldu. Bilindiği üzere Ramazanın son günlerinde 2 bakanımızı ağırladık. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Müjdeleri ile geldi. İlimize gelirken de Sayın Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’i sponsor olarak getirdi. Ramazan ayında ayında 5 bin kilometre yol yaptık ancak biz 10 kilometre yol yapmış gibiyiz. Yarın seçim olsa sorunsuz bir şekilde hazırız” dedi.
 
 
Köse, “Ramazanın bereketi teşkilata da yansıdı
 
AK Parti İl Binasında partililer ile gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ramazanın bereketinin teşkilata da yansıdığını ifade etti.
 
AK Parti İl Binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreni sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazanı Merkez İlçe olarak çok verimli geçirdik. Ramazan boyunca 30 bin kişiyle el sıkıştık. Çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor. Ramazanın bereketi teşkilatımıza da sirayet etti. Salonlarımızın ve meydanların doluluğu bunun göstergesidir. Tüm İslam alemine bu bayramın barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.
 
 
Külcü, “AK Partili olarak bizler milletin çimentosuyuz”
 
AK Parti İl Binasında partililer ile gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “AK Parti olarak bizler milletin çimentosuyuz” dedi
 
AK Parti İl binasında bayramlaşma töreninin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Ramazan ayı huzur içinde geçti ve buna ne kadar şükretsek az. Bugün bayramda birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz ön plana çıkıyor. 10 yıl önceki bayramları yaşatmak isteyenler hala içimizde. 2 ay önce bunun provası gerçekleşti Bizim AK Parti kadroları olarak fıtratımız milletin içinden gelmemiz ve AK Parti olarak bizler milletin çimentosuyuz. Bugün geldiğimiz nokta iyi ama yetmez daha çok çalışmalıyız. 2023 hedeflerinin hazırlıklarını tamamlayıp bu hedeflerimizi icraata geçirmeliyiz. Biz siyaseti kimsesizlerin kimsesi olmak için yapıyoruz. İftar çadırında günlük bin kişiye yemek verilirken, 6 bin adet gıda paketi dağıttık, 5 mahallede 18 bin kişiyle birlikte iftar yaptık. Bu kadar kişiyi bir Recep Tayip Erdoğan ve birde onun kadroları bir araya getiriyor. Sosyal belediyecilik ve diğer yatırımlarda Çorum belediyesi olarak tarih yazıyoruz.” Dedi.
 
 
Uslu,  “7 yıldızlı siyaset yaptığımız AK Partiyle siyasette de yıldız dönemi başlattık”
 
AK Parti il binasında partililer ile gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu, siyasette de yıldız dönemi başlattıklarını ifade etti.
 
AK Parti il binasında bayramlaşma töreninin ardından açıklamalarda bulunan Salim Uslu, “Bayramımız hayırlara vesile olsun. Nice mutlu bayramlar geçirmeyi diliyoruz. Bir sisayal parti olmanın gereklerini bizler yerine getiriyoruz ve bundan sonrada getirmeye devam edeceğiz. Bunun yanında insan ve bir Müslüman olarak görevlerimizi yerine getireceğiz. Bizim kültürümüzde birlik ve beraberlik içinde yaşamak vardır ve biz parti olarak bunun gereğini yapıyoruz. Otellerden ve hastanelerden sonra siyasette de yıldız dönemi başladı. Biz bu partide 7 yıldızlı siyaset yapıyoruz. Teşkilattan bir kol eksilirse diğerleri de olamaz. Su insanlar için hayat kaynağıdır. İçinde oksijen ve hidrojen vardır. Biri içinde olmazsa su olmaz. Ayrı ayrı birimleri olarak çoklukta birliğin gereğini yapıyoruz ve bizim farklılıklarımız sinerji yaratıyor. Bu sinerji sayesinde istikrar sağlanmıştır. Bizim AK Parti olarak görevimiz önce ülkemizde daha sonra dünyada adaleti hakim kılmaktır. Bunun için Türkiye güçlü olmak zorundadır. Bu gücü yüklenecek omuzlar bizim omuzlarımızdır. Bizim için iktidarda olmak amaç değil araçtır.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.
 
 
Yıldırım, “Önümüzdeki yerel seçimlerde de kazanan yine AK Parti olacaktır”
 
AK Parti il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, önümüzdeki yerel seçimlerde kazananın yine AK Parti olacağını ifade etti.
 
AK Parti il binasında yapılan bayramlaşma töreninin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, “Bayram bizim için güzel geçiyor ve Allah’ta bundan geri koymasın tüm İslam aleminin bayramının iyi geçmesini temenni ediyoruz. Türkiye güçlü olmak zorundadır. Türkiye ne kadar ne kadar güçlü olursa İslam alemi de o kadar güçlü olur. Çünkü İslam alemi bizi örnek alıyor. Bu millet yapılanları görüyor, işitiyor ve bu nedenle AK Partiye destek oluyor. Bu güne kadar çok şeyler yapıldı. Verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. En büyük hayalimiz demir yolu 2017’de inşallah çözülecektir. Hükümetimiz laf değil iş yapıyor. Biz laf yapanlara bakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde de kazanan yine AK Parti olacaktır.” Şeklinde konuştu.
 
 
Cahit Bağcı
 
AK Parti İl Binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, “partide hiçbir partilinin çalışmasının diğerinkinden daha az değerli değildir” dedi
 
AK Parti İl binasında yapılan bayramlaşma töreninin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, “Bayramınızı tebrik ediyor huzur ve kardeşlik içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyoruz. Ramazan ayı bizim için çok verimli geçti. Bütün AK Parti teşkilatları olarak hepimiz çalıştık. Hiçbir teşkilat mensubunun çalışması diğerinden daha az değerli değildir. Herkesin emeği bu partide eşit öneme sahip. Türkiye son 10 yıl içerisinde çok ciddi hamleler yaptı ve bunun sonucu aldı. Türkiye çevresinde olanların farkındadır. Ülkemizin çevresinde olanları anlayamayanlar, bizim yaptığımız icraatları anlayamazlar.” Dedi.
 
 
Kafkas, “Biz hükümet olarak dünya siyasetinin ezberini bozduk”
 
AK Parti İl Binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, hükümet olarak dünya siyasetinin ezberini bozduklarını dile getirdi.
 
AK  Parti il binasında yapılan bayramlaşma töreninin ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, “
 
Biz her yaptığımızın hesabını verebiliriz. Devletimiz hem milletimizin hem de dünyadaki mazlumların güvencesidir. Biz sağlık alanında gelişmiş ülkelerin dörtte bir parasıyla iş yapıyoruz. 10 yıl önce milletimiz bir hareket başlatarak bizi seçti. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Biz bunu hep söyledik söylemeye de devam edeceğiz. Millet kendi değerlerinin hakim olabilmesi için bir hareket başlatarak bizi seçti. Geçtiğimiz mayıs ayına kadar yapılanlar bir ortak aklın ürünüdür. Her şey çok iyi gidiyordu. Bu mayısta yapılan yatırımlar eski dönem iktidarlarının 4 yılda yaptıklarından daha fazladır. 2003 te 4,5 milyar dolar olan yatırım bütçemiz şimdi 49 milyar dolara çıktı. Recep Tayip Erdoğan hükümeti yatırımlar noktasında bir destan yazdı. Yazdığımız destan bütün dünyada okundu. Biz dünya siyasetinin ezberini bozduk. Milletimiz Recep Tayip Erdoğan’a çok büyük destek veriyor ve bu birilerinde kaşıntı yaptı. 1980 yılında Milli Türk Talebe Birliği Başkanı iken gözaltına alındım ve 71 gün işkence gördüm. Çocuğum gözaltına alındığımda 40 günlüktü ve bu nedenle her 40 rakamı duyunca 12 Eylül darbesi aklıma geliyor” şeklinde açıklamalarda bulundu. Haberin devamı video olarak yayınlayacağımız haberin içerisinde mevcuttur.


 

Etiketler
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam