ÇORUM BELEDİYE SPOR SAHAYA İNDİ

Spor 24 Temmuz 2013 09:51
A
a

Çorum Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını dün sabah ve akşam Nazmi Avluca Sahası’nda yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Kırmızı Siyahlılar üç gün süreyle Çatak ve Fuar Alanı Koşu parkurunda yaptığı kros çalışmasının ardından dün ilk kez sahada çalışmaya başladılar.

Teknik Direktör Halit Kılıç yönetiminde yapılan çalışmaya sınavı nedeniyle izinli olduğu için Emir Gökçe dışındaki tüm futbolcular kaatıldılar. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda daha sonra sahada yüzer metrelik bölümlerde tempolu ve süreli koşular yaptıran Teknik Direktör Halit Kılıç son bölümde ise minderler üzerinde kuvvet ve dinlendirme hareketleri yaptırdı.


Tempolu koşu sırasında Teknik Direktör Halit Kılıç ve antrenör Arif Ceylan sık sık futbolculardan tempoyu yükseltmelerini istedi.


Akşam ise saat 18.00’de yine Nazmi Avluca sahasında çalışan Belediyespor’da futbolcular yeni sezonun ilk topla antrenmanını yaptılar. Topla kontrol, uzun ve kısa paslar gibi çalışmalar yaptıran Teknik Direktör Halit Kılıç sabahları dayanıklılık akşamları ise topla çalışacaklarını ve kampa kadar bu program doğrultusunda hazırlıkların devam edeceğini belirtti.

Kaynak : www.hakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam