Çorum Belediye Spor Salim Uslu'yu Makamında ziyaret etti

Spor 31 Temmuz 2013 20:49
A
a

Zeki Gül Başkanlığındaki Belediyespor Yönetimini Desteklerinden Dolayı Uslu’ya Teşekkür Ziyaretinde bulundu.

Çorum Belediyespor yönetimi olarak şehirde destek ve kamuoyu oluşturma çabası içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Zeki Gül, yapmış oldukları çalışmalar, tesislerin durumları ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gül, “Bir büyüğümüz olarak bize göstermiş olduğunuz ilgiden ve katkıdan dolayı yönetim kurulu üyeleri olarak teşekkür etmeye geldik.” dedi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise Çorum Belediyespor yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Sporun amatör bir ruhla ve centilmence yapılması gereken keyifli bir uğraş olarak kalması gerektiğini, bunun ötesindeki amaçlar için araç olarak kullanılmasını doğru bulmadığını dikkat çeken Uslu, bir ticari esnaflık gibi yeni bir spor esnaflığı alışkanlığının doğmasına da geçmişte olduğu gibi mesafeli olacağını belirtti. 
Çorum Belediyespor yönetimi ziyarette Uslu’ya 19 numaralı Çorum Belediyespor Forması hediye ettiler.
Ziyarette ayrıca Çorum Belediyespor yönetim kurulu üyeleri; Mustafa Özbayram Çorum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi), Fahri Yandık ( Ticaret Odası Meclis Üyesi), Mustafa Mercan ( Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü), Mustafa Mertek (Esnaf) ve Hamit Işık (Genel Kaptan) da bulundu.




Çorum Belediye spor
 

Salim Uslu’nun geçmiş dönemlerde Çorumspor’a sahip çıktığı gibi bu sene de mali konularda sıkıntı çekmemesi için Belediyespor’a sahip çıktığını belirten Zeki Gül, “Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu sene çok daha iddialı bir takım oluşturduk. İnşallah şehrimizi bu sene en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporla siyaseti çok fazla karıştırmamak gerektiğini ifade etti. Uslu, Çorum’un tek profesyonel takımı olan Çorum Belediyespor’a sahip çıkmak Çorumlu olmanın bir gereğidir. Spor, amatör bir ruhla ve centilmence yapılması gereken keyifli bir uğraş olarak kalmalıdır. Bunun ötesindeki amaçlar kullanılmasını doğru bulmuyorum. Bir ticari esnaflık gibi yeni bir spor esnaflığı alışkanlığının doğmasına da geçmişte olduğu gibi mesafeli olacağımı belirtmek isterim” dedi.

Çorum Belediyespor yönetimi ziyaret sonunda Salim Uslu’ya 19 numaralı Çorum Belediyespor forması hediye etti.

Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül ve yönetim kurulu üyeleri Çorumlular Federasyonu’nun Mamak’ta düzenlediği İftar yemeğine katıldı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam