Çorum Belediyespor, Mehmet Akif ile Harun Ufak’la anlaştı

Spor 11 Ağustos 2013 17:46
A
a

Çorum Belediyespor, kadrosuna Sarıyerspor’dan Mehmet Akif Tatlı ile Tarsus İdman Yurduspor’dan Harun Ufuk Söylemez’i kattı. Mehmet Akif Tatlı Çorum Belediyespor ile resmi sözleşme imzalarken, Harun Ufuk Söylemez ise Düzce Topuk Yaylasında bulunan Fenerbahçe Tesislerinde Kamp yapan Takıma katıldı.

Mehmet Akif Tatlı’nın imza törenine Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Yöneticiler Mustafa Özbayram, Mustafa Ercan, Hasan Özer Gökmen, Kerep Kahramantekin katıldı.

İmza töreninde konuşan Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, tüm Çorum halkının takıma sahip çıkmasını istedi.

Çorum’da yetişmiş, Çorum’da top oynamış bir futbolcunun daha Çorum Belediyespor’da yer almasından mutluluk duyduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Zeki Gül, “Mehmet Akif Tatlı’nın takımımıza güç katacağına inancım tam. Futbolcumuz takımımıza gelirken büyük fedakarlık göstermiştir. Ailesinin rızasını alarak takıma katılmıştır. Kendisini kutluyorum” dedi.

Çorum Belediyespor Kulübünün Çorum’u temsil ettiğini ifade eden Başkan Zeki Gül, “Çorum Belediyespor’a herkes sahip çıkmalı destek vermelidir. Eğer içlerinde çekememezlik olanlar dahi en azından köstek olmamalıdır. Biz Çorum’un adını kötülemek değil, Çorum’un adını en iyi yerlere getirmenin gayreti içerisindeyiz. Unutulmamalıdır ki, başında Çorum geçen her takım Çorum’un paydasıdır. Herkesin destek olma zorunluluğu vardır” diye konuştu

Çorunm Belediyespor ile resmi sözleşme imzalayan Mehmet Akif Tatlı ise 8 yıl aradan sonra yeniden kendi memleketinde top oynamaktan mutlu olduğunu belirterek, “Çorum’da 8 yıl aradan sonra Çorum Belediyespor ile ailemin rızasını alarak anlaşmamızdan dolayı mutlu oldum. İnşallah Çorum halkının beklediği başarıyı elde ederiz” dedi.

 

Harun Ufuk Söylemez Kampa Katıldı

Tarsus İdman Yurduspor’dan anlaşmaya varılan Harun Ufuk Söylemez, Çorum Belediyespor’unDüzce Topuk Yaylasında bulunan Fenerbahçe Tesislerinde Kampına katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Çorum Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, Tarsus İdman Yurduspor’dan anlaşmaya varılan Stoper Harun Ufuk Söylemez ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ve futbolcunun Belediyespor kampına katıldığını söyledi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam