ÇORUM BÖLGENİN EN GÜÇLÜ SAĞLIK ÜS'SÜ OLACAK

Sağlık 12 Haziran 2013 07:33
A
a

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ni ziyaret etti.

Ziyarette ön yeterlilik ihalesi önceki gün gerçekleştirilen Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere, yapımı devam eden veya ihale aşamasında olan Kargı, Bayat, Alaca, İskilip, Osmancık Devlet Hastaneleri ve diğer projeler masaya yatırıldı.

 

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Birlik yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik binasında yapıldı.

 

Toplantıya Ceylan’ın yanı sıra  Dr. İsmail Yücel, Çorum Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Tuncer Kılıç, Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. İhsan Demirbaş, Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. A. Fahri Şahin, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Musa Zorlu, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Taner Sarak, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. İhsan Malatyalı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Nurettin Arslan, Alaca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Karan, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Servet Süt katıldı.

 

Toplantıda ön yeterlilik ihalesi gerçekleştirilen Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yapımı devam eden Alaca, İskilip ve Osmancık Devlet Hastaneleri, ihale aşamasında olan Kargı ve Bayat Devlet Hastaneleri ve diğer sağlık yatırımlarıyla ilgili genel bir değerlendirme yapıldı.

 

AK Parti İl Başkanı Ceylan, özellikle ihale aşamasındaki Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Çorum için çok önemli ve büyük bir yatırım olduğunu, ihale sürecinin ardından hızla inşaat çalışmalarına başlanması ve mümkün olan en kısa zamanda da bu dev projenin bitirilmesi çabasında olduklarını belirtti.

 

Bir çok ilçede hastane inşaatlarının ve sağlık yatırımlarının devam ettiğini belirten Ceylan, bu  yatırımların Çorum'u bölgede önemli bir sağlık merkezi haline getireceğinin altını çizdi.






kaynak:www.hakimiyet.net

 
Kaynak : www.hakimiyet.net
1000
icon
elvan şen 12 Haziran 2013 17:26

cek cak hep kandırmaca oyalamaca çoruma yht geliyordu ne oldu cak ile cak ile olmuyor ..ama çorumlu halinden memnun..öyle ise yola devam....kandırmacaya ...

0 0 Cevap Yaz
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam