ÇORUM'DA ON ÜÇBİN AKTİF YÖNETİCİMİZ VAR

Politika 9 Nisan 2013 22:25
A
a

Çorum'daki Çıtamızı yüzde 62'den Yüzde 70 çıkarmak durumundayız.29 Mart 2014 mahalli seçimlerde sıkmadığımız el çalmadığımız kapı kalmayacak.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 29 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimde Çorum’daki oy oranlarını yüzde 70’in üzerine çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

 

Anitta Otel’de düzenlenen ‘Yerel Yönetimler’ konulu toplantıda konuşan Ahmet Sami Ceylan, seçmenlerin istikrar için AK Parti’ye oy verdiklerinin altını çizdi.

 

AK Parti Kadın Kolları mahalle temsilcilerinin tam kadro hazır bulunduğu toplantıda muhalefet partilerine gönderme yapan Ceylan, “Biz işimize bakıyoruz, onlar boş laf üretiyor” dedi.

 

A.S Ceylan, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 

Türkiye genelinde elde ettikleri başarıdan dolayı Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün’ü ve tüm teşkilat  ımda görev alanları  tebrik ediyorum dedi.

 

 Çorum Ak Parti teşkilatı, özverili çalışmalarıyla başarıyı fazlasıyla hak ediyor. Bu sebebden dolayı hanım kardeşlerimizden bir dahaki sefere ilk 3’e girmelerini istiyoruz.

 

Teşkilatımız uyumlu ve aktif bir şekilde çalışıyor. Bu dava için vefakar ve cefakarca çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

 

BU MİLLET İSTİKRARA OY VERİYOR ARTIK

 

Türkiye zor süreçleri atlattı. Seçimler öncesi son düzlüğe girdiğimiz şu günlerde terör meselesinin çözümü için başlattığımız süreç büyük önem taşıyor. Gelişen Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesi için ayağındaki prangalardan kurtulması gerekiyor. Annelerin gerçekten ağlamaması için Türkiye’nin bu meseleyi halletmesi lazım. Millet bize istikrar için oy veriyor.

 

Daha özgür, demokratik bir Türkiye için yeni Anayasa çalışmalarımız da devam ediyor. Mutabakat sağlanmaması durumunda kendi Anayasa taslağımızı ortaya koyacağız. Muhtemelen bu süreçte yeni bir referandum daha görünüyor.

 

Önümüzde zorlu bir süreç var. Yerel seçimin ardından referandum, sonrasında da Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 genel seçimleri var. Yerel seçimde Çorum’daki oy oranımızı yüzde 62’den yüzde 70’lere çıkarmak için gayret edeceğiz. Bu yolda sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak.

 

Ülkemizin bekası için bu hükûmetin devam etmesi gerekiyor. Çorum’da aktif 13 bin aktif yöneticimiz var. Seçimlere bir yıldan az bir süre kaldı. Belediye Başkanımız göreve geldiğinden bu yana Çorum için önemli icraatlara imza attı. Hiçbir renk ve mahalleyi ayırt etmeden çalışmalarını sürdürüyor. Terminal, stadyum, sebze hali ve kent park gibi projeler tek tek hayata geçiyor. Başkanımızı kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.”

 

 
Kaynak : www.corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam