ÇORUM'DA RAMAZAN SOKAĞI DOLUP TAŞIYOR

Kültür Sanat 18 Temmuz 2013 09:22
A
a

Ramazan Sokağı’nın bugünkü konuğu Fatih Çalımlı oldu Çorum Belediyesi’nin Düzenlediği Ramazan Ayı Şenlikleri tüm hızıyla coşku içerisinde devam ederken, Ramazan Sokağı’nın 9. Gününün konuğu İlahi ve Ezgileriyle Fatih Çalımlı oldu.

Ramazan ayını dolu dolu coşku içerisinde kutlanması için Ramazan eğlenceleri düzenleyen Belediye,30 gün boyunca hazırladığı programlarla vatandaşlara unutulmaz Ramazan akşamları yaşatıyor. Her gün farklı bir sanatçı sahne alırken bugün sahneye çıkan Fatih Çalımlı söylediği birbirinden güzel ilahi ve ezgileriyle izleyenlere hoş bir gün yaşattı.
Söylediği ilahilerle izleyenleri adeta mest eden Fatih Çalımlı, söylediği ezgilerle ise vatandaşlara coşkulu bir ramazan gecesi yaşattı.

Konseri belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda vatandaş izledi.
Fatih Çalımlı ilahi ve ezgileri ile renklendirdiği Ramazan Şenlikleri konserinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül tarafından çiçek takdim edildi.
 
Ramazan Sokağında Kahkaha Tufanı
Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ramazan Sokağı şenlikleri coşku içerisinde devam ediyor. Ramazan şenliklerinde sahne alan tiyatrocular, oynadıkları skeçlerle izleyenleri kahkahaya boğdular.
Her akşam, düzenlenen ramazan etkinliklerine çay, meşrubat, mısır ikramının yanı sıra çocuklar için Şeker, limonata, Tahta bacak adam gösterisi, Hacivat-Karagöz, orta oyunları, skeçler ve çeşitli yarışmalar ile dolu dolu geçen Ramazan etkinlikleri düzenlenen konserler ile de renklendiriliyor.
Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ramazan Sokağı şenlikleri düzenlenen eğlencelerin ardından verilen konserler ve şiir dinletileri ilevatandaşlara hoş bir Ramazan eğlencesi veriliyor.

Ramazan eğlenceleri ilk gününde Bosna Hersek’li Ünlü Sanatçı ZejdŞoto ilahi konseriyle başlarken 30 gün boyunca farklı bir sanatçı sahne alarak şenliklere renk kattıyorlar..
Ramazan Şenliklerinde şuana kadar Bekir Ünlü Ataer, Grup Çağrı, Mesut Şimşek, Hilmi Şahballı, Nihat Arslan, Grup Sada, Asım Yıldırım, Fatih Çalımlı Ramazan sokağında verdikleri şiir dinletisi ve konserleri ile izleyenlere güzel dakikalar yaşattı.
Ramazanın kalan günlerinde ise Taha, Çorum Belediyesi THM Konseri, Ahmet Cihat Sancar, Ahmet Hakkı Turabi, İbrahim Cuşan, İsa Efe, Ömer Faruk Özcan, Ahmet İnan, Ayla Demir, Mürsel Paşa Türk Müziği Topluluğu, Sıra Gecesi, Ubeydullah Sezikli, Dünya Kur’an- Kerim Okuma 1. Muhammed Tusi, Sema Gösterisi, Zekai Tunca gibi sanatçılar tarafından, şiir, ilahi konserleri verilecek.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam