ÇORUM'DA SİYASİ PARTİLER BİR BİRLERİ BAYRAMLAŞMADILAR

Politika 10 Ağustos 2013 11:16
A
a

ERGENEKON DAVASI YÜZÜNDEN ÇORUM'DA MUHALEFET İKTİDARA KÜSTÜ Çorum'daki siyasi partilerin il ve merkez ilçe başkanları Dini Bayramlar nedeniyle bir araya gelerek Küçükev Cafe'de bayramlaşıyorlardı. Bu senenin ilk bayramın da bir araya gelmediler sebebi malum Ergenekon davası ve Yerel seçim çalışmalarının başlamasından kaynaklanıyor?

ÇORUM' daki Ramazan ve Kurban  Bayramlaşmalarında sık sık bu isimler yan yana gelerek birliktelik  mesajı verirlerdi.

 
AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz AtlasMilliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Ercan Daşdan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Sami Ceylan,Merkez İlçe başkanı Mustafa Köse,CHP Merkez ilçe Başkanı Saim Topgül birlik ve beraberlik mesajları verirlerdi. İl başkanları farklı görüş ve düşüncelere sahip olsalar dahi ancak ortak noktalarının Çorum olduğunun altını çizerlerdi . AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, değişik partilerde ve görevlerde hizmet yapmaya çalışsalar da ortak noktalarınınÇorum olduğunu söylemişti.MHP İl Başkanı Ercan Daşdan da bayramda iktidar ve ana muhalefet partisinin başkanlarıyla bir arada bulunmak için ortak bir karar aldıklarını dile getirmişti,CHP İl Başkanı CENGİZ ATLAS ise, Çorum'un huzurun, barışın kardeşliğin tesis edilmesi ve sürdürülmesi adına önemli bir il olduğunun altını çizerek, siyasi partiler olarak bu huzur, barış ve birlikteliğin el birliği ile daha ileri noktaya götüreceklerini söylemişti.Atlas Farklı siyasi görüş ve düşüncelerinin olacağını ancak bunları zenginlik ve güzellik olarak kabul ettiklerini dilegetirmişti . Bu sıcak mesajla   Türkiye'ye güzel mesaj verilmişti.

ANCAKBU BAYRAMDA OLMADI !

İktidarıyla muhalefetiyle tüm siyasi partilerin temsilcilerinin attığı her adım ve sıktığı her  elin ve Çorumlular için olduğunu dile getiren siyasi parti il başkanları o zaman  "Her ne kadar siyasi görüşlerimiz ayrı olsa da aynı havayı teneffüs ediyoruz. Aynı şehirde yaşıyoruz. Birlik içinde yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesi ve bunun halka yansıtılması adına milletvekillerimizle bu toplantılara davet ediyoruz demişlerdi. Çorum  halkına birlik ve beraberlik mesajları verildiğini çok cabuk unuttuk. Bu ilk ama son olmayacak" diye konuşan başkanlar bu bayram bir araya gelemedikleri gibi bir birlerine de ziyaretde bulunmadılar.

WWW.HİTİTTV.COM   GÜNDEM OLARAK OLARAK ORTAK NOKTADA BULUŞAMIYORUZ  NE OLDU BİZE NAZARMI DEĞDİ SORUSUNU AKLA GETİRDİ.....
ALLAH HERKESİ NAZARDAN ESİRGESİN :))



bu sene olmadı.......

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam