Çorum'dan Kılıçdaroğlu'na üç boyutlu Atatürk portresi

Politika 4 Nisan 2013 10:47
A
a

Çorum yeniden CHP’nin olmalı

Broşür ve bildiri dağıtmayla insanların etkilenmeyeceklerinin artık görüldüğünü belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bin kişiye bildiri dağıttığınızda ancak 1 kişiyi etkileyebilirken on kişinin kapısını çalsanız yine bir kişiyi etkileyebiliyorsunuz. O zaman daha fazla insana ulaşmamız gerektiği açık.” dedi.

 

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın ile Kadın Kolları üyelerinin yanısıra Gençlik Kolları yöneticileri, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ile birlikte Genel Merkez’de önce Grup Toplantısı’na katıldılar, ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’i ziyaret ettiler.

 

Heyete Mecitözü İlçe Başkanı Ünal Yavuz, Ortaköy İlçe Başkanı Engin Demir, Sungurlu İlçe Başkanı Mustafa Şen ve Boğazkale İlçe Başkanı Hamza Yatarkalkmaz da eşlik etti. İl Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Kurt, Uysal Bekar, Dudu Sır, Ayşe Onat, Şefika Kuzu, Ali Gökay ile Cem Arat’ın da yer aldığı heyeti eski Milletvekili Ali Haydar Şahin karşıladı. Meclis'te yemek yedikten sonra İstanbul Milletvekili hemşehrimiz İhsan Özkes'le buluşan heyet, bir süre sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Grup Toplantısı’nı milletvekilleri ve diğer konuklarla birlikte izlediler.

 

‘Çorum’da ulaşamadığını hiç kimse kalmamalı’

 

Başta eski Genel Başkan Deniz Baykal olmak üzere Muğla Milletvekili Tolga Çandar ile İstanbul Milletvekili Sebahat Akkiraz'la görüşen Çorum heyeti, daha sonra Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Kılıçdaroğlu'na Halk Eğitimi Merkezi tarafından yapılan üç boyutlu Atatürk tablosunu hediye eden İl Başkanı Atlas, çalışmalar hakkında da bilgiler aktardı. Kadın Kolları İl Başkanı Özüdoğru'yla da görüşen Kılıçdaroğlu, çalışmaların hızlandırılmasını ve ziyaretlerin çoğaltılmasını istedi. Broşür ve bildiri dağıtmayla insanların etkilenmeyeceklerinin artık görüldüğünü belirten Kılıçdaroğlu, "Bin kişiye bildiri dağıttığınızda ancak 1 kişiyi etkileyebilirken on kişinin kapısını çalsanız yine bir kişiyi etkileyebiliyorsunuz. O zaman daha fazla insana ulaşmamız gerektiği açık" dedi.

 

CHP Kadın Kolları İl Başkanı Özüdoğru ise Çorum'da kadınların faal bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Kapı kapı geziyor ve hemşehrilerimize ulaşıyoruz. CHP'nin Türkiye'nin kurtuluşu olduğunu anlatıyoruz. Oy alamadığımız bölgelerden bile sıcak tepkiler alıyoruz. Ulaşamadığımız yerden oy da beklemeyeceğimizi biliyor ve ona göre hareket ediyoruz" diye konuştu.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise Çorum Belediyesi'nin yeniden CHP'li olması için çaba gösterilmesini istedi ve "Belediye ile ilgili tüm çalışmaları yakından izleyin. Çorum'un yeniden kazanılması önemli" dedi.

 

İl Başkanı Atlas ise gelişmelerin CHP açısından sevindirici olduğunu belirterek, "Hem hukuki süreci hem diğer unsurları ciddiyetle takip ediyoruz. Oylarımız artıyor. Seçim bizim için iyi sonuçlanacak" diye konuştu.

 

Adnan Keskin Çorumheyetini kabul etti

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Çorum İl Örgütü'nü kabul etti. İl Başkanı Cengiz Atlas, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileriyle bazı ilçe başkanlarını kabul eden Keskin, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve önerilerde bulundu. Keskin, Turhan Kılıçcıoğlu'nun vefatının ardından seçim kazanılmadığını hatırlatarak, önümüzdeki seçime en iyi şekilde hazırlanılması gerektiğini vurguladı.

 

İl Başkanı Atlas ise Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'i 13 Nisan'da düzenleyecekleri açılışlara ve toplantılara davet etti.

 

Çorum'dan Kılıçdaroğlu'na üç boyutlu Atatürk portresi

 

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na üç boyutlu Atatürk tablosu hediye etti. Halk Eğitimi Merkezi'nde yapılan tabloyu çok beğendiğini belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Hediye hem güzel hem özel” diye konuştu.

 

Aşık Borani'nin kızından kitap

 

Aşık Borani'nin kızı Firdevs Yalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na babasının kitaplarından hediye etti. CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı olan Firdevs Yalçın, önceki gün gerçekleştirilen ziyaret sırasında kitapları Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na verdi.

 

İhsan Özkes hemşehrilerini TBMM'de yalnız bırakmadı

 

CHP İstanbul Milletvekili hemşehrimiz İhsan Özkes, Çorum heyetini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yalnız bırakmadı. İl Başkanı Cengiz Atlas ve heyet üyelerini Grup Toplantısı öncesi karşılayan Özkes, toplantıda da Çorumlular’la birlikte oturdu. Samsun Milletvekili adayı Prof. Dr. Osman Zümrüt'ü de Çorumlular’la tanıştıran Özkes, partililerin de büyük ilgisiyle karşılaştı. Sadece Çorumlular’ın değil grup toplantısını izleyen diğer illerden gelenlerin de ilgi gösterdikleri Özkes, yeni bir kitap hazırlığında daha olduğunu ifade etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da üzerinde durduğu kitabın basıldıktan sonra Çorum'a da gönderileceği ifade edildi.

 

Gençlere torpil

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini ziyaret eden Çorum heyetinde gençlere özel ilgi gösterdi. Fotoğraf çektirme isteklerini reddetmeyen Kılıçdaroğlu, gençleri ise kendisi yanına çağırdı. Gençlere özel davranılması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Kadınlarımızla, gençlerimizle el ele verip çalışmalıyız" diye konuştu.



 
Kaynak : Hakimiyet
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam