ÇORUM KASA OPERASYONLARI İLE ANILMAKTADIR

Politika 14 Mart 2013 18:09
A
a

2014 YEREL SEÇİMLERDE MİLLET SANDIK OPERASYONU İLE BU İŞE SON NOKTAYI KOYACAKTIR

Çorum MHP İl Teşkilatını ziyaret eden, MHP Grub Başkan vekili OKTAY VURAL'ı yoğun bir medya mensubu karşıladı. Vural MHP'nin 44 Yıllık  mücadelesinde  Çorum  çok önemli bir yer tutmuştur dedi.
MHP'sini bu günlere getiren  sizlerin büyük emeği vardır. Ben öncelikle Türkiye'nin bu güzel yöresinde olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Anadolumuzun bu güzel illeri uygulanan ekonomik  politikaların nticesinde, durgunluk yaşamaktadır. Çorum  giderek göç veren bir il konumuna gelmiştir.

Çorum bir Anadolu kaplanıdır.Hiç bir kamu yatırımı Çorum'a uğramamakla birlikte,Çorum özel müteşebbis gücüyle aykları üstünde duran bir ilimizdir.Bu bakımdan Çorum Ankara'da vardır,Çorum İstanbul'da vardır,Çorum Antalya'da vardır. Çorum yani Anadolu heryerde vardır dedi.Çorum'un önemli bir kısmı merkezde buluşmakta ,malesef  tarım açısından önmeli sıkıntılarla karşılaşmasına rağmen,bu gün Çorum'lular kendi ayakları üzerinde durabilen bir şehrimizdir dedi.

Oktay Vural konuşmasına şöle devam etti. Çorum'luların sıkıntılarına rağmen "Yükselen bir Anadolu' kaplanı "olmuştur .Çorum'lular kendi yatırımlarını kendileri yapmaktadırlar.Çorum yerelde de kasa operasyonları ile anılmaması gereken bir il'dir.O bakımdan Çorum'da Çorum'luların hak etmediği bu görüntüden kurtulmak için,önümüzde bir yerel seçimler var.MHP olarakta biz çorum'da yerel seçimlerde özellikle bu kasa operasyonları ile anılan bir belediye yerine milletin sandık operasyonu ile millete hizmet edecek belediye anlayışıyla ,hizmet eden bir belediye başkanına ihtiyaç vardır.  

  
Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam