Çorum'lu DHKP-C'li Muharrem Karataş

Güncel 21 Eylül 2013 15:14
A
a

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü binalarına roketatarlı saldırı gerçekleştirdikten sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C'li Muharrem Karataş'ın fotoğrafı.

İŞTE EMNİYETE SALDIRAN O DHKP-C'Lİ

Muharrem Karataş, DHKP-C, Ankara Emniyeti Saldırı,  Muharrem Karataş Kimdir?,
www.hitittv.com/ Güncel - 21 Eylül 2013 09:44

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü binalarına roketatarlı saldırı gerçekleştirdikten sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C'li Muharrem Karataş'ın fotoğrafı.

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü binalarına roketatarlı saldırı gerçekleştirdikten sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C'li Muharrem Karataş daha önce de AK Parti binasına saldırı düzenlemişti.
 

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü binalarına roketatarlı saldırı gerçekleştirdikten sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C'li Muharrem Karataş daha önce de AK Parti binasına saldırı düzenlemişti.Karataş Çorum doğumlu. Çorum'da örgüt adına silahlı eylemlere katıldığı gerekçesiyle 2003 yılında gözaltına alınıp tutuklandı. 2 yıl 1 ay hapis cezası aldı.Serbest kaldıktan sonra bu kez Sivas'ta tutuklandı ve yeniden cezaevine girdi. Tutuksuz yargılanırken 4 yıl hapis cezası alınca Yunanistan'a kaçtı. Ağırlıklı olarak örgüte eleman kazandırmayla görevlendirildi. Burada yine kendisi gibi DHKP-C'li olan Melek S. ile evlendi.Lavrion Kampı'nda uzun süre yaşadı, silahlı eğitim aldı. Sansasyonel eylemler yapabilecek isimler arasında öne çıktı.

Emniyete Saldıranlar DHKP-Cli Çıktı

EŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Karataş'ın eşi  Melek S. bir süre sonra iddialara göre intihar ederek yaşamını son verdi. Bunun üzerine Karataş'ın Almanya'da bulunan kardeşleri Yunanistan'a giderek kendisini Almanya'ya gelmesi için ikna etmeye çalıştılar. Karataş ise bunu reddetti. Son olarak Yunanistan'dan İzmir'e, oradan Ankara'ya gelip Ak Parti binasına yönelik saldırıyı gerçekleştirerek ismini duyurdu.

muharem-karatas.jpg
www.hitittv.com / 7 Gün 24 saat Çorum'un Ulusal ve Yerel haber kaynağı
Muharrem KarataşDHKP-CAnkara Emniyeti SaldırıMuharrem Karataş Kimdir?

 
Kaynak : http://www.aktifhaber.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam