ÇORUM'UN ŞİİR VE SESLENDİRME SANATCISI ÖZKÖMÜRCÜ

Yaşam 29 Haziran 2013 17:32
A
a

ÇORUM'un yetişdirği en değerli ses sanatcısı Bülent Özkömürcü Çorum’da özellikle de radyoculuk alanında başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Bülent Özkömürcü, seslendirdiği şiirleriyle ve yaptığı program sunuculuğuyla ise, Çorum sınırlarını aştı.

Çorum’da özellikle de radyoculuk alanında başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Bülent Özkömürcü, seslendirdiği şiirleriyle ve yaptığı program sunuculuğuyla ise, Çorum sınırlarını aştı.
Bülent Özkömürcü, başta İstanbul’da bulunan Çorum Dernekler Federasyonu ve bağlı dernekler olmak üzere organizasyonların sunuculuğunu yapıyor. Etkinliklerde düzgün Türkçesi, samimi tavırları ve sempatik davranışlarıyla vatandaşların dikkatini çekmeyi başaran ve büyük beğeni toplayan Bülent Özkömürcü, ayrıca seslendirdiği birbirinden güzel şiirlerle de insanların gönlünde taht kuruyor. Özkömürcü, Haziran ayı içerisinde İstanbul Sultangazi ÇORDEF Pikniği, İstanbul Eyüp Belediyesi Haliç Yaz Etkinliği, İstanbul Göktürk Piknik Alanında Mecitözülüler Şöleni, Osmancık’ta Muhtarlar Derneği Birlik Gecesi gibi etkinliklerde sahne aldı. 
Bülent Özkömürcü’nün özellikle de Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen haliç yaz etkinliğinde gösterdiği performans büyük beğeni topladı. Özkömürcü için Eyüp Belediyesi’nin de etkinliğin duyurusunda her tarafı Özkömürcü’nün afişleriyle süslediği görüldü.
Çorum’da da Özkömürcü hayranları, sahnesini çok beğendiği genç sunucu ve şairi Ramazan etkinliklerinde sahnede görmek istediklerini belirtiyorlar.
 
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam