Çorumlu Ak Partili vekil A.Adayları 12.Komisyonda Mülakata girecek

ÇORUM 27 Mart 2023 21:27
Videoyu Aç Çorumlu Ak Partili vekil A.Adayları 12.Komisyonda Mülakata girecek
A
a

Elvan Şimşek / Çorum Ak Parti Kulislerinden gelen ilk bilgi, Çorumlu Ak Partili vekil A.Adayları 12.Komisyonda 39 kişi mülakata girecek..AK Parti’de milletvekili aday listelerinin belirlenmesine yönelik alt komisyon çalışmaları yarın başlıyor. Aday adayları ile yüz yüze mülakatlar yapılacak.


AK Parti'de aday adayları kritik gün: Yüz yüze mülakatlar bugün başlayacak
AK Parti'de aday adayları kritik gün yarın yüz yüze mülakatlar başlıyor?..

  • Çorumlu vekil A.Adaylarının 12.komisyonda gireceği.Komisyona bir başkanlık ve Dört kişilkten oluşan Komisyon üyeleri adaylarını Yüz yüze mülakat için bekliyor...
13 Mart'ta başlayan aday adaylığı başvuru süreci 23 Mart'ta sona erdi. 6 bin 25 aday adayı için temayül yoklamasının ardından sıra komisyon görüşmelerine geldi.AK Parti aday listelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki üst komisyon son şeklini verecek.Üst komisyon, çalışmalarına 2 Nisan'da başlayacak. Listeler, 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunulacak. 11 Nisan’da da milletvekili aday tanıtım toplantısı yapılacak.

BEYANNAME 11 NİSAN'DA AÇIKLANACAK!..

AK Parti'nin seçim beyannamesi için de geri sayım başladı. Edinilen bilgiye göre; beyanname 11 Nisan'da aday tanıtım toplantısı ile açıklanacak.Yeniden revize edilen beyannamenin ilk ve en önemli başlığı ise deprem olacak.Beyannamede en çok önem verilen başlıklardan bir diğeri de ekonomi. AK Parti kurmayları, ekonomi başlığı üzerinde çalışıyor. Ekonomide atılacak yeni adımlar beyannamede tek tek anlatılacak.

 


 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam