Çorumlu Başkonsolos vatandaşına sahip çıktı

ÇORUM 20 Nisan 2020 04:20
Videoyu Aç Çorumlu Başkonsolos vatandaşına sahip çıktı
A
a

Fransa fişini çekmek istiyordu! Fransa Lyon Başkonsolosu hemşehrimiz Müslüm Aygün’ün verdiği mücadele Türkiye'nin ne kadar güçlü olduğunu Sağlık Bakanlığının vatandaşına verdiği değeri ambulans uçak göndererek sahip çıktı...



FİŞİ ÇEKİLMEK İSTENDİ

Doktorlar, kalbi atıp fonksiyonlarının devam etmesine rağmen beyin fonksiyonları durduğu gerekçesiyle Türk vatandaşının, bağlı olduğu yaşam destek ünitesinin fişini çekmek istiyordu.

Kılınç'ın ailesi ise Türkiye'nin Lyon Başkonsolosluğu'nun gönderdiği doktorun yaptığı muayenede hala şansı olduğunu söylemesi üzerine buna karşı çıkmış, bu yüzden Zekeriya'nın Türkiye'ye götürülerek orada tedavi edilmesini talep etmişti.

LYON BAŞKONSOLOSLUĞU YALNIZ BIRAKMADI

Sürecin en başından beri Kılınç'ı yanlız bırakmayan Lyon Başkonsolosluğu, son olarak gurbetçi vatandaşı havalimanına götürecek ambulansı dahi ayarlayarak, Zekeriya Kılınç'ın tedavi için Türkiye'ye gönderilmesinde büyük rol oynadı.
 

TÜRKİYE UÇAK YOLLADI

33 yaşındaki Karamanlı gurbetçiyi almak için Türkiye'nin gönderdiği ambulans uçak, Kılınç'ı alarak Türkiye'ye getirdi...

İLK DEĞERLERİ OLUMLU

Sağlık Bakanlığı'nın gönderdiği ambulans uçakla alınarak perşembe gecesi Türkiye'ye getirilen ve tedavi altına alınan Zekeriya Kılınç'ın, ilk değerlerinin pozitif olduğu belirtildi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam