Çorumlu İş İnsanı Sinan Demir Hitit TV'nin yeni sahibi oldu!

ÇORUM 15 Mayıs 2024 03:35
Videoyu Aç Çorumlu İş İnsanı Sinan Demir Hitit TV'nin yeni sahibi oldu!
A
a

Sinan Demir, Çorum'da yayın hayatını sürdüren Hitit TV internet sitesinin yeni sahibi oldu.Demir, haberi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurdu.



Çorumlu İş insanı
ve Demir Makinanın sahibi Sİnan Demir, ilk kez bir medya sektörüne girdiğini ve Elvan Şimşek'le  satın almak için el sıkıştığını söyledi. Hitit TV'yi  satın alan Demir,Medya sektöründe yeni bir yapılanma ile farklı bir bakış açısı getireceklerini söyledi. Sinan Demir, Hitit Tv'nin satışın tamamlanması için resmi süreci başlattıklarını ifade etti. 


HİTİT TV KURUMSAL BİR MEDYA OLACAK!

İş insanı Demir, Hitit Tv'nin Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda Çorum basının tecrübeli isimlerinden gazeteci Elvan Şimşek, ağabeyimiz oturacak dedi. Şimşek, konuyla ilgili kısa bir açıklama yaparak iddialı bir yayın kadrosuyla  okurlarının karşısına çıkmaya hazırlandıklarını söyledi.Şimşek, gazetecilik ilklerine bağlı bir anlayış içerisinde yayın yapacağız, şuan bizi kimse yerel bir site olarak görmesin hedefimiz büyük. Şuan için sitemiz haberlerini dijital stüdyoda yapılan yayınlarla hizmet vermeye devam edeceğiz dedi.










 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam