ÇORUMLU ÖĞRENCİLER FENERBAHÇE MAÇINI İZLEDİ

ÇORUM 16 Ekim 2017 21:36
Videoyu Aç ÇORUMLU ÖĞRENCİLER FENERBAHÇE MAÇINI İZLEDİ
A
a

Fenerbahçe Spor Kulübü Kadıköy Şubesi, "Bir Fenerbahçe Günü" projesi kapsamında Çorum Düvenci Ortaokulunda eğitim gören ve derslerinde başarılı olan 23 öğrenciyi İstanbul’da ağırladı...


Son yıllarda Anadolu’ya ağırlık veren ve hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle ihtiyaçlara cevap veren Fenerbahçe Spor Kulübü yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Türkiye genelinde yaptığı "81 ile 81 Fenerbahçe Kütüphanesi" projesi kapsamında Çorum’un Düvenci Beldesi Ortaokulu’nda kurulacak kütüphanenin ,öğrencileri Fenerbahçe Spor Kulübü Kadıköy Şubesi’nin davetlisi olarak İstanbul’a gitti.

Çorum Belediyesi ve Çorum Belediyespor’un da destek verdiği organizasyon kapsamında köy çocukları hem ilk kez İstanbul’u görme, hem de Yeni Malatyaspor maçını tribünden izleme fırsatı buldu.Çorumlu öğrenciler Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’ni ziyaret etti. Kulüp şube yöneticileri tarafından t-shirt ve atkı hediye edilen öğrenciler daha sonra Fenerbahçe Müzesi ve stadyumunu gezdi.

Fenerbahçe’nin tarihi hakkında bilgilendirilen öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Kadıköy Şubesi Başkanı İlyas Bulcay, Çorumlu öğrencileri İstanbul’da ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi.Ziyaretin ardından Ataşehir’de bulunan bir alışveriş merkezine geçen öğrenciler burada bulunan havuzdaki su gösterisini izledi. Öğrenciler, görsel bir şölene dönüşen su şovunu ilgiyle izledi.

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın da, Anadolu’nun bir köyündeki çocukla rın İstanbul’a gelmesine destek olan herkese teşekkür etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam