Çorumlu şehidimize son görev

ÇORUM 12 Ekim 2019 17:14
Videoyu Aç Çorumlu şehidimize son görev
A
a

Sondakika haber:Barış Pınarı Harekâtı’nın ilk asker şehidi İskilipli Ahmet Topçu, Ankara’da düzenlenen cenaze töreniyle birlikte son yolculuğuna uğurlandı. İskilip Örübağ köyü nüfusuna kayıtlı şehit Ahmet Topçu, Ankara’da gözyaşları arasında toprağa verildi.


Fırat’ın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekâtı alanında PKK/YPG’li teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen hemşerimiz Ahmet Topçu’nun cenaze töreni yürekleri parçaladı.

Şehidin babası Fevzi Topçu ile annesi Müslüme Topçu ve aile yakınları taziyeleri kabul etti. Şehidin babaannesi Ayşe ve dedesi Ahmet Topçu da tekerlekli sandalye ile törende yer aldı. Şehit Ahmet Topçu için Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank, Adalet Bakanı Abdulhamıt Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları, şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehidin kardeşi Mertcan Topçu da ağabeyinin komando beresi ile cenazeye katıldı. Şehit asker, Ankara Cebeci Şehitliği’nde toprağa verildi.

Şehidimize Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli ailesine başsağlığı dileriz. Allah bir daha şehit acısı göstermesin. InşaAllah…

 



Kaynak : iskilipliyimhaber.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam