ÇORUMLU ŞEHİDİN HAYALİ GERÇEK OLDU "BU İŞ YERİNDE ŞEHİT ÇOCUKLARINA HER ŞEY ÜCRETSİZ"

ÇORUM 28 Ekim 2017 22:23
Videoyu Aç ÇORUMLU ŞEHİDİN HAYALİ GERÇEK OLDU "BU İŞ YERİNDE ŞEHİT ÇOCUKLARINA HER ŞEY ÜCRETSİZ"
A
a

Haber E.Şimşek Çorum/ 2016'yılında Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine düzenlediği saldırıda şehit olan Çorumlu Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in annesi, oğlunun ismini taşıyan "Bekirim Kek Evi" adı altında bir kek evi açtı...




Bekirim Kek Evi'nin açılış törenine;Çorum İl Eminiyet müdürü Murat Kolcu,Jandarma Komutanı Abdurrahman Başbuğ,MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanı Yavuz Ünlü, Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sadık Demirkol, Başkan Yardımcısı Zeki Dilmen, şehit aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yeni açılan işyeri : Albayrak Caddesi No:15 adresinde açılarak müşterilerinin hizmetine giren işyerinde kek, pasta, pohaça, kurabiye çeşitleri bulunuyor.

Çorum İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu'nun okuduğu dualar eşliğinde kurdelası kesilen işyerinin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta kameralarımıza konuşan şehidin annesi Pakize Deniz, oğlunun hayalini yerine getirdiğini söyledi.Şehidin abisi Mustafa Deniz ise, kardeşinin isteğini yerine getirdikleri için mutluluğunu dile getirdi.Baba Galip Deniz de, şehit çocuklarına her şeyin ücretsiz olduğunu belirtti.






 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam