Çorumlu Şehit er Şahin, son yolculuğunu uğurlandı

ÇORUM 3 Aralık 2016 19:38
Videoyu Aç Çorumlu Şehit er Şahin, son yolculuğunu uğurlandı
www.hitittv.com ÇORUM VALİSİ AHMET KARA’DAN ÖĞRETMEN GÜNÜ MESAJI
A
a

VİDEO HABER GÖRÜNTÜ/E.ŞİMŞEK. TRT-ÇORUM HABER ALTI AYLIK SÖZLEŞMELİ ŞEHİT UZMAN ERİN MÜTEVAZİ AİLENİN DURUMU GÖRENLERİN İÇİNİ DAĞLADI

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ, İl Güvenlik Müdürü Murat Kolcu, Ak Parti İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ ve siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile fazla sayıda yurttaş katıldı.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlere karşın operasyonda şehit olan sözleşmeli er Emre Şahin’in cenazesi, memleketi Çorum’da toprağa ver ildi.

Çukurca’nın Güven Dağı bölgesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Şahin’in (20) cenazesi, Van’daki törenin arkasından askeri uçakla Amasya Merzifon Havalimanı’na, buradan da karayoluyla Çorum merkeze ast Abdalata köyüne getirildi.

Babaevi önünde helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, Abdalata Köyü Camisi önündeki meydana götürüldü. Şehidin babası Abdullah ve annesi Zekiye Şahin ile kardeşleri, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Öz geçmişinin okunmasının gerisinde İl Müftü Yardımcısı Ahmet Süzen’in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, köy mezarlığında defnedildi.

www.hitittv.com ÇORUM VALİSİ AHMET KARA’DAN ÖĞRETMEN GÜNÜ MESAJI
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam