Jimnastik İl Temsilcisi Kader Üzümcü, Kadınlar günü nedeniyle düzenledikleri turnuvada kaybeden yada kazananın olmadığını tüm katılımcıları birinci olarak gördüklerini bunun içinde hepsine madalya verdiklerini söyledi.
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen Kadınlara özel Jimnastik Turnuvası cumartesi günü yapıldı. Atatürk Spor Salonu’nun Boks Salonu bölümünde yapılan turnuvaya 42’si bayan toplam 58 sporcu katıldı. 12 ayrı kategoride düzenlenen yarışmalar sonunda dereceye bakılmaksızın tüm katılanlara madalya verildi.
jimnastik sporunun gelişimine katkı sağlamayıda amaçladıkla bu turnuvaya ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten İl Temsilcisi Kader Üzüncü ‘Jimnastik sadece kilo vermek için değil sağlıklı yaşam için bir spor branşıdır. Küçük büyük tüm Çorumluları jimnastik yapmaya davet ediyorum’ dedi.
Kaynak : Hakimiyet /Spor