Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bir racon kesilecekse bizzat kendim keserim'

Politika 20 Ağustos 2017 17:36
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bir racon kesilecekse bizzat kendim keserim'
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul İl Danışma Toplantısı'nda  konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendi adına konuşma cüreti gösteren yazar ve ekran yüzlerine de çok sert tepki gösterdi. 

Racon kesilecekse bizzat kendim keserim diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan; 'Partimiz içinde kesinlikle arzu ve tasvip etmediğim tartışmalara şahit oluyorum. Kimi köşe yazarları üzerinden başlatılan bu tartışmalarda kimilerinin şahsım adına adeta racon kestiği anlaşılıyor.

Benim milletimle, partimle paylaşacağım düşüncem, teklifim varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur.

Racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim, bu da böyle biline.

Şu köşe yazarı şöyle yazmış, şu köşe yazarının Cumhurbaşkanı ile şöyle dostluğu var, hiçbirisi beni bağlamaz. Ben zaten konuşuyorum ya bunlara gerek yok ki, yeri geldiği zaman bunları anlatıyorum' dedi


"HİÇBİRİ BENİ BAĞLAMAZ"

Şahsmın ve sözcülerimin dışında yapılan hiçbir açıklamanın benimle, partimle ilgisi yoktur. Efendim şu köşe yazarı şöyle yazmış. Şu köşe yazarının cumhurbaşkanı ile şöyle dostluğu var. Hiç biri beni bağlamaz. Hiç birine gerek yok. Ben derdimi anlatmaktan aciz de değilim. Hele hele başkalarının adına açılmış sosyal medya hesaplarını ve köşe yazarlarını aracı kılma alışkanlığım da bulunmuyor. Kimsenin yüzüne karşı söylemediğim bir sözü arkasından ifade etmeyeceğimi şahsımı az çok tanıyan herkes bilir.

‘Cumhurbaşkanı şöyle istiyor’, ‘Reis şöyle düşünüyor…’ Bak benim ne düşündüğümü de biliyor! Bu tür yakıştırmalara asla itibar etmeyin. Bugüne kadar AK Parti ile şahsımla milletin arasına kimseyi sokmadık. Sokmayacağız.

Kaynak : Haber10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam