CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AHLATÇI'YA BÜYÜK ÖDÜL

ÇORUM 15 Aralık 2017 00:04
Videoyu Aç CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AHLATÇI'YA BÜYÜK ÖDÜL
A
a

Ahlatcı Holding, 2017 yılı içinde en fazla ilave istihdam sağlayan firmalar listesine girerek ödül almaya hak kazandı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı ile Başkan Yardımcısı, oğlu Ahmet Emin Ahlatcı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen “İstihdam Şûrası ve İstihdam Seferberliği Ödül Töreni”ne katılarak Çorum’un tek istihdam ödülünü aldılar.

Çorum’u 2004 yılında 139 gün gibi rekor bir sürede doğalgaza kavuşturan, 145 bin metrekarelik AHL Park AVM’yi 11 ay gibi inanılmaz bir sürede tamamlayan, son olarak 1.500 kişilik öğrenci yurdunu, fore kazıklardan sonra 6 ayda bitirme başarısını gösteren Ahlatcı, gerçek manada “Çorum’un yüzakı” oldu. Ahmet Ahlatcı adı, Çorum tarihine altın harflerle yazıldı.

ALTIN RAFİNERİSİNE YOĞUN İLGİ

Ahlatcı’nın OSB’de yaptığı Metal Rafineri de, en üst düzeyde ziyaret edilen özel sektör kuruluşu olarak tarihe geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve anamuhalefet lideri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin en ileri teknolojiye sahip altın rafinerisini onurlandırdılar ve çok beğenerek takdirlerini ifade ettiler.

ÇORUM’DAKİ YATIRIMLARIN DEĞERİ 3.2 MİLYAR TL

Ahlatcı, Türkiye’de bilezik piyasasının yüzde 40’ına, alyans piyasasının ise yüzde 25’ine hakim. Yurt içinden, dışından kazandıklarını Çorum’da yatırıma dönüştürüyor. Çorum’daki yatırımlarının bugün itibariyle değeri 3.2 milyar TL olarak hesaplanıyor. Çalışan sayısı da 3.025’e ulaşmış durumda. Dolayısıyla, Ahlatcı’nın Çorum açısından anlamı çok farklı, çok büyük.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam