Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen büyük tehlike

Politika 6 Ocak 2018 23:38
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen büyük tehlike
A
a

Yazının başlığını bu şekilde görenler, zaten tehlikede değil miydi diye soracaklardır doğal olarak. Ama bu bambaşka ve RESMİ OLARAK da ciddi bir tehlike. Nasıl mı? Şu şekilde: Elbette 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden söz ediyorum.

Şu şekilde: Elbette 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden söz ediyorum. O zamana kadar Allah Cumhurbaşkanımızı muhafaza eder İnşallah ama doğal olarak o zaman da ondan sonra da tehlike hep var olacak ne yazık ki.

Kaygılandığım tehdit, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde devreye girecek.

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı seçiminde herhangi bir aday % 50'nin üstünde oy alamazsa seçim ikinci tura kalır. En fazla oyu alan iki aday da ikinci turda yarışır ve tehlike de burada başlar.

En fazla oyu alan iki aday ikinci tura kalınca, 15 gün sonra yapılacak ikinci turdan önce iki adaydan biri ölürse aşağıdaki 3. sıradaki aday ikinci sıraya çıkar.

Ölürse dedik değil mi? Bunu, ÖLDÜRÜLÜRSE diye anlayın tehlikenin farkına varırsınız.

Allah korusun, Cumhurbaşkanımızın bertaraf edileceği en müsait an işte o zamandır. Gayet tabi o zaman da, o zamandan önce ve sonra da, Cumhurbaşkanımızı ortadan kaldırmak istediklerini ve suikast teşebbüslerini hiçbir zaman bırakmadıklarını biliyoruz. Ama iki seçim arası 15 günlük zaman en müsait zamandır.

Neden?

Cumhurbaşkanımızı Allah korusun başka bir zamanda ortadan kaldırsalar bu millet yine onun gibi birini iktidara taşır. Onun gibi olmayan ASLA SEÇMEZ ama onu bu 15 günlük iki seçim arasında Allah korusun ortadan kaldırırsalar halk MECBUREN karşısına çıkan ve ilk turda istemedikleri iki adaydan birini SEÇER.

Çünkü 16 Nisan Referandumundaki madde çok açık. 3.sıradaki aday ikinci sıraya çıkar, ister oy verin ister oy vermeyin ikinci ya da üçüncü sıradaki aday CUMHURBAŞKANI OLUR.

Akla şu gelir tabi ki hemen. Cumhurbaşkanımızı her zaman ortadan kaldırmaya çalışmıyorlar mı sanki? İşte yukarıda da dediğimiz gibi Allah korusun Cumhurbaşkanımız ölürse onun yerine istemediğimiz birini koyarlar ve bize de SEÇTİRİRLER.

Veya suikast olmasa bile Cumhurbaşkanımızın yine Allah korusun eceliyle ölme ihtimali yok mu? İşte o zamanda da aynı tehlike yine karşımıza çıkacak.

Yani 3.sıradaki aday YANİ BİZİM OY VERMEYEREK 3.SIRADA TUTTUĞUMUZ ADAY İKİNCİ TURDA RESMEN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLARAK KARŞIMIZA ÇIKACAK.

Nasıl, temiz iş değil mi?

Bu madde, içinde tehlike barındırmakla birlikte DEMOKRATİK de değildir. Neden mi?

Şu sebeple: Seçime 3 adayın girdiğini düşünün 1. Adayın 10 milyon,

2.Adayın 7 milyon,

3. Adayın da 1 milyon

oy aldığını düşünün.

İlk aday suikastla veya eceliyle öldüğü zaman 10 milyon oy almış bu adayın yerine 1 milyon oy almış adayın ikinci tura çıkarılması demokratça mıdır?

10 milyon vatandaş oy verecek olsaydı, o adaya ilk turda 1 değil 10 milyon oy verirdi.

Siz böyle yapmakla aslında halkın istemediği birine almadığı oylarla ikinci turda yarışma hakkı vermiş oluyorsunuz ki bu demokratça değildir.

Aynı tehdide geri dönecek olursak, Uluslararası İstihbarat teşkilatlarının Cumhurbaşkanımızdan, ellerine geçirdikleri ilk fırsatta kurtulmak istediklerini bilmeyen kalmamıştır.

Bu maddenin süratle değiştirilmesi gerekmektedir. İlk turda yarışan ve ikinci tura kalan adaylardan birinin ölmesi halinde SEÇİMİN TEKRAR YENİLENMESİ GEREKİR.

Belki uçuk ihtimal ama şimdi söyleyeceğim ihtimal de en azından RESMİ OLARAK mümkündür:

FETÖ ya da PKK, kendisine hiç bulaşmamış iki kişiyi 100 biner imza bulup aday yapar. Bu adaylar da ikinci tura bile kalamazlar diyelim. Ama ikinci tura kalan iki aday öldürdüklerinde bu adaylar aşağıdan biri FETÖ diğeri PKK'nın olmak üzere yukarı çıkar.

Böylece de iki tane nur topu gibi terörist adayımız olur ve HALK DA SEÇİME GİTMESE BİLE BU İKİ ADAY SEÇİLİR.

İkinci tura kalan adayların ölmesi ihtimaline bakacak olursak, Özal'ın zehirlendiği, Menderes'in uçağının düşürüldüğü ve idam edildiği, Eşref Bitlis'in, Muhsin Yazıcoğlu'nun uçak ve helikopterinin düşürüldüğü artık sır değil. ABD Başkanı Kennedy'ye Irak Krallarına, Suud Kralına, İran Başbakanı Musaddık'a ve burada yazmaya yer bulamayacağım birçok devlet adamı suikastlarına kadar birçok örneği gördüğümüz ortadayken Cumhurbaşkanımıza HEM DE ŞARTLARIN EN MÜSAİT OLDUĞU ZAMANDA SUİKAST YAPILMAYACAĞINDAN YA DA ALLAH KORUSUN ECELİYLE ÖLMEYECEĞİNDEN NASIL EMİN OLABİLİYORUZ.

Bu madde zaten hedef olan Cumhurbaşkanımızı BİR KAT DAHA HEDEF HALİNE GETİRİR.

Bu nedenle bu maddenin süratle değiştirilmesi gerekmektedir.

Tüm siyasi oluşumların Cumhurbaşkanımız karşısında bir araya gelmeleri de bu amaçladır. Yani CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ İKİNCİ TURA bırakmak amacıyla hareket etmektedirler. Yoksa siz, şu an sahadaki Pinokyo türü siyasetçilerden birinin ilk turda Cumhurbaşkanı olacağına inanıyor musunuz? Yani bütün hedef Cumhurbaşkanlığı seçimini ikinci tura bıraktırmaktır. Allah korusun işte ondan sonra FİTNE YENİDEN DEVREYE GİRECEKTİR.

BİRAZ SAĞDUYU LÜTFEN.

Kaynak : fikriyat.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam