Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu daha Çorum'u bilmiyor!.

ÇORUM 2 Aralık 2017 15:02
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu daha Çorum'u bilmiyor!.
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi'nde Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddiaları hakkında konuştu. Erdoğan, "Daha Çorum ile Çorlu'yu ayırt edemiyor...


Kemal Kılıçdaroğlu’nun asılsız iddiaları hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “İddia büyük ama özünde tam bir komedi" diyerek, "Dün belge dedikleri kağıtları gördükten sonra anladık ki birileri bu zatı fena halde tongaya düşürmüş. Sanıyorum CHP'de hiçbir zaman bitmeyen ve bu gidişle bitmeyecek olan adam harcama, adamın ayağını kaydırma oyununa bu defa Kemal'in kendisini kurban edecekler, yazık." şeklinde konuştu..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi'nde Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddiaları hakkında konuştu. Erdoğan, "Daha Çorum ile Çorlu'yu ayırt edemiyor. Daha önce Kağıthane ile Kağıttepe'yi karıştırdığı gibi. İddia özünde tam bir komedi. Şahsımı itham ediyor. Güya hesap uzmanı ya oturup hesaplaşalım diyor. Benm bu zatı dinleyecek kadar heba edecek vaktim olmadığı için söyledikleri kulağıma geç ulaştı. Kendisine İstanbul'dan cevap verdim." ifadelerine yer verdi.

Konuşmasında Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Bir müddet önce ana muhalefetin başındaki zat bir iddia ortaya attı. Görünüşte laflar çok büyük. Ortada tam bir komedi var. Çorum'da 17 kasım'da bir konuşma yaptım diye konuşmaya başladı. Böyle bir konuşma arkadaşlarımız taradılar bulamadılar. Kendisi o gün Tekirdağ'daymış. Çorlu'yla Çorum'u karıştırmış. Çorum nere Tekirdağ nere. Çorlu nere Çorum nere. Siyasi hayatının en önemli açıklamasını yapıyormuş. Bu tür zırvalarına alıştık. Güya şahsımı itham ediyor. Hesap uzmanıymış oturup hesaplaşalım diyor. Benim çocuklarım yurt dışında hiçbir yere para göndermediler. Yurt dışı bankalarda da benim çocuklarımın da dünürlerimin de böyle bir parası yok. Öne sürdüğün iddiaların belgesi var mı açıkla dedim. Meydan okudum. Azıcık onuru haysiyeti şerefi olan yüzünde kızarma hissi olan bu sözler karşısında iki yoldan birini seçmesi lazım geldiğini söyledim. Bir takım kağıtlar sallayarak bilmem ne adasındaki şu kişi bu kişi şu kadar yatırdı diye iddialarını belgelendirdi.


Belge dediği kağıtları düne kadar kimseye vermedi. Zerre kadar aklın olsa kılavuzu karga olanın. Kemalin kendisini kurban edecekler. Varsın kendi derdine yansın. Bir şirket alış verişi için yapılan alış veriş evraklarını yutturmuşlarsa sevsinler senin gibi hesap uzmanını, ortada yurt dışına gönderilmiş para yok. Bunun elindeki belgelerde sahte. Dünyanın en zor işi yok olan biri işi ispatlamaya çalışmak. Birileri bu zatı tongaya düşürdü. O kadar zavallısın ki 1 yaşındaki torununu SGK'lı yapan sensin. Bu işlerde o kadar aciz ve zavallı birisin ki SGK’yı batıran sensin.

Ana muhalefet demeyeceğiz ana hıyanet. Ya iddianı ispatlayacaksın ya da bedelini ödeyeceksin. Elinde belgen varsa milletin önüne koy ben gereğini yaparım. Cumhurbaşkanılığını da bırakırım siyasetten çekilirim. Karşımızda doğru dürüst bir muhalefet bulalım. Şeytan taşlamaktan tavafa fırsat kalmıyor. Azıcık haysiyeti varsa istifa eder. Siyasi hayatımın en seviyesiz saldırılarına Kılıçdaroğlu döneminde maruz kaldım. Kendisinin surat derisi biraz kalın olduğu için hala yerinde durmayı başarıyor Kendisinden kurtulmak isteyenler eline sahte belge veriyor" dedi.


"BİRİLERİ BUNLARI FENA TONGAYA DÜŞÜRMÜŞ"

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü;

"Azıcık onuru haysiyeti şerefi olan yüreğinde utanma duygusu olan bir kimsenin iki yoldan birini seçmesi gerektiğini söyledim. Sonra grup toplantısında elinde kağıtlarla çıkarak güya iddialarını belgelendirdi. Ama belge dediği bu kağıtları düne kadar kimseye vermedi. Bende grup toplantısında birçok yalanını ifade ettim ve sorduğu soruya tekrar cevap vererek benim ya da yakınlarımdan birinin yurt dışına giden bir kuruş parası olmadığını söyledim. Bu şahıslardan biri güya benim özel kalem müdürüymüş. O şahıs benim özel kalem müdürüm bile değil. Kılavuzu karga olanın...Bunlar işte böyle bir yanlışın peşinde gidiyor. Dün belge dedikleri şeyi görünce birileri bunları fena tongaya düşürmüş. Bu defa Kemal'in kendisini kurban edecekler. Yazık! Varsın kendi derdine kendisi yansın."

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam