
FETÖ’cü darbe kalkışmasının milletin feraseti ve cesareti püskürttü ama tehlike henüz geçmiş değil. Anadolu toprakları üzerinde olduğu kadar altındaki zenginlikler için de hesabı olan Batı ve gizli yapılar, taa Osmanlı’dan beri sürdürdüğü operasyon ve saldırılarını durduracağa benzemiyor. Tarihçiler, geçmişte FETÖ yapılanması bir asla rastlamadıklarını ve bunun içlerinde en girift ve tehlikelisi olduğunu söylüyor. Her ne kadar Vatikan’ın gizli yapılanması Opus Dei ve Masonik yapılarla benzeştiği söylense de kendine munhasır bir yapılanma olduğu tespiti var.
Yaklaşık 40 yıldır ilişkileri inceden inceye işleyen, devletin kılcal damarlarına sızıp, akmaya başlayan bu yapının 15 Temmuz gecesi nasıl bir çılgınlığa kalkıştığını gözü olan da olmayan da gördü. Bu gizli yapının ve darbe girişiminin arkasında derin yapılar ve bir üst aklın olduğu artık herkesin malumu. Bütün bu organizasyonun ve ortaya konan cüretin Kestanepazarı’ndan yola çıkan bir vaizin boyunu aştığını söylemek için derin istihbaratçı olmaya gerek yok.
GİZLİ ÖRGÜTLERİN HEPSİ TÜRKİYE’DE
Araştırmacı Yazar Ertan Özyiğit ve Economist Yazar Dr. Ramazan Kurtoğlu, FETÖ özelinden biraz uzaklaşıp çok çarpıcı bigi ve tespitleri izleyicilere aktardılar. Gizli örgütlerin genellikle cemaat ve sivil toplum örgütlerine sızdıklarını dikkat çeken Özyiğit, “Bugün dünyanın bütün gizli örgütlerinin hep birlikte bulunduğu mekan bizim bulunduğumuz coğrafya. Başka bir yerde yoklar” dedi. Bu noktada bir katkı yapmak üzere araya giren Dr. Kurtoğlu açıklayıcı ve ikna edici bir ek yaptı.
ERDOĞAN’A HEPSİNİ ANLATACAK
Gizli ve derin yapılarla ilgili dikkat çekici makale ve kitapları, ses getirici söyleşileri olan Ekonomist Yazar Dr. Ramazan Kurtoğlu, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelecek, bilgi ve belgeleri kendisiyle paylaşacak. 15 Temmuz darbe ve işgal girişimiyle ilgili olarak yaptığı bir dizi açıklamanın yanısıra Bor ve Toryum madenleriyle ilgili bir hatırlatma yapan Dr. Kurtoğlu, yorumu izleyenlere bıraktı.
HIZLI TRENLERİN YAKITI BOR
Dr. Ramazan Kurtoğlu özetle şu açıklamada bulundu: “Bugün ABD’de New York-Los Angeles arasında MAGLEV trenleri inşa ediliyor. Saatte 1000 km hızla gidecek. Ben bugün programa Antalya’dan uçakla geldim, saatte 800 kilometre hızla geldi. Bu tren 1000 kilometre hızla gidiyor.
Nedir bu trenlerin ana yakıtı? Hidrojen. Hidrojenin ana kaynağı nedir? BOR! Dünya rezervinin yüzde 67’si bu topraklarda. İkinci olarak magnet trenlerinin hareket mekanizması monotomik elemenlere dayalı. Altın ve platin üzerinden çalışır. Belli bir hızdan sonar araç, hava yastığı üzerinde gidetr. Dünyada insanlık tarihi boyunca çıkarılmış rezerv 175 bin tondur. 90 bin tonu hala toprak altında 11 bin tonu bu topraklarda.
BİR DE TORYUM
Bir üçüncüsü daha var: Toryum. Isparta’da düşen uçaktaki 9 bilim adamının toryum mühendisi olması bir tesadüf müydü? Çünkü toryum 5 yıl önceki rakamlara göre Hindistan 150 milyar dolarlık, Norveç de 27 milyar dolarlık bir toryumla çalışan nükleer santral kuruyor. Çünkü toryum radyoaktivitesi sıfırlanabilen bir element. O zaman petrol Arap dostlarımızın başına ne bela açtıysa bunlar da bizim başımıza benzer şeyleri getirebilir.”
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
E. Başbakan Binali Yıldırım KKTC’de…
İsmail Kahraman Çorum'dan Konuştu: …
Çorum Belediyesi'nden Pazar Yerleri…
Çorum'da Korkutan Yangın! Orman ve …
Galatasaray - Çorum FK Maçı Saat Ka…
İnsani Değerler Platformu'nda Görev…
En Düşük Emekli Maaşı 23 Bin 552 TL…
Çorum Belediyesi 15 Temmuz
Çorum Şehir Stadyumu Süper Lig'e Ha…
15-18 Yaş Arasındaki Çocuklara Müeb…
Çorum'da Tarihi An! 600 Çocuk 60 Sa…
Ahıskalı ve Fındıkçı Ailelerinin Mu…
Çorum'da "15 Temmuz Anma Çadırı" Zi…
Mustafa Alagöz: "15 Temmuz, Milleti…
Çorum FK'da Forma Çılgınlığı! Bir G…
Ahbap Derneği Çalışanlarına Operasy…
Muhsin Yazıcıoğlu Soruşturmasında K…
Çorum'da Silahlı Saldırı! Kale Maha…
Çorum FK "Aubameyang Çorum'u Beğenm…
Çorum FK'dan Sağ Bek Takviyesi! Hüs…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET