Davutoğlu - Kılıçdaroğlu zirvesi sona erdi!

Politika 13 Ağustos 2015 16:08
Videoyu Aç Davutoğlu - Kılıçdaroğlu zirvesi sona erdi!
A
a

AK PARTİ -CHP KOALİSYONU KURULAMIYOR. "KİMSE NE KARAMSARLIĞA NE DE FIRSATÇILIĞA YÖNELMESİN

..

Davutoğlu - Kılıçdaroğlu zirvesi sona erdi!
 
 
 
 

Davutoğlu - Kılıçdaroğlu zirvesi sona erdi!

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında yapılan koalisyon görüşmesi sona erdi.

Ankara Palas'ta gerçekleşen koalisyon zirvesi sona erdi. Görüşme 1 saat 35 dakika sürdü.

Haber Türk'ün CHP kaynaklarına dayandırdığğı bilgiye göre "görüşmeden kesin bir sonuç çıkmadı."

Görüşmeden olumlu bir sonuç çıkmadı.

Türkiye'nin günlerdir beklediği koalisyon görüşmesinde son dakika Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP lideri Kılıçdaroğlu Ankara Palas'ta koalisyonu görüşmek üzere bir araya geldi. Görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. 'AKP ile CHP arasındaki koalisyon görüşmesi olumsuz sonuçlandığına dair iddialar var. Resmi açıklamayı ise Başbakan Davutoğlu açıklama yapıyor.
 
Türkiye'nin günlerdir beklediği koalisyon görüşmesi sona erdi. Ankara Palas'ta gerçekleşen görüşme 1,5 saat sürdü. Görüşme sonrasında herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak kulislere yansıyan bilgiler ve piyasa tepkileri 'koalisyon kurulamadığı' yönünde oldu. İki lider partilerinin MYK üyelerini toplantıya çağırdı.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasının satırbaşları;

"ÇOK ZOR SÜREÇLERDEN GEÇTİK"
 
Hükümet kurma görevini aldıktan sonra kapsamlı bir bilgi sunmak üzere huzurunuzdayım. Ama her şeyden önce son günlerde ülkemizin huzuru güvenliği için büyük gayret sarf eden askerlerimize polislerimize TSK’ya emniyet birimlerine takdirlerimi ifade ediyorum. şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 7 Haziran seçimelri ülkemizin önüne yeni bir tablo koymuştur. 7 Haziran akşamından itibaren parti olarak çok yoğun bir değrelendirme sürecinden geçtik. Millet bir görev vermişse ona tekrar düşün demeden önce görevlerimizi yerine getirme bilinciyle tüm istişarelerimizi yaptık. ülkeyi yönetme sorumluluğunda bir parti olarak gereğini yapacağımızı söylemiştik. Çok zor süreçlerden geçtik. Eminin milletimizin her ferdi iki aylık süreçte üzerimize düşeni yaptığımızın farkındayız. Ülkemize yönelik güvenlik riski sözkonusu olduğunda güvenlik mekanizmalarımız tereddüt edilmeksizin harekete geçtik. Milletimizin bize verdiği ödevi yerine getirmekte kararlıyız. Tereddüte mahal olmayacaktır. 

"KİMSE NE KARAMSARLIĞA NE DE FIRSATÇILIĞA YÖNELMESİN"

Kimse ne karamsarlığa ne de fırsatçılığa yönelmesin. Milli irade bize kendinizi değerlendirin demiştir. Bunun gereği içinde partimizin bütün kademelerinde değerlendirme yaptık. Milletimiz 7 Haziran'da oturun ve konuşun demiştir. Koalisyon görüşmelerinde netice alınmazsa yapılacaklar bellidir. Bütün çabalarımız meşruiyet çizgisinde yürümüştür.




AYRINTILAR GELİYOR


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam