Davutoğlu: AK Parti milleti temsil ediyor

Politika 17 Kasım 2015 14:32
Videoyu Aç Davutoğlu: AK Parti milleti temsil ediyor
A
a

Başbakan Davutoğlu, AK Parti genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu. Davutoğlu, "20 Temmuz - 23 Temmuz arası. Bu çakalların nasıl bir araya gelip neler yaptıklarını gördük. Bunlara gerekli cevabı verdik. O 3 günü asla hafızamdan silmeyeceğim" diyerek teröre tepki gösterdi.

Başbakan Davutoğlu, AK Parti genişletilmiş il başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Siz değerli dava arkadaşlarımı yürekten selamlıyorum. Yolumuz uzun, yükümüz ağır ama sevdamız bunların hepsinden ağır.

"O günleri unutmayacağım"
20 Temmuz - 23 Temmuz arası. Bu çakalların nasıl bir araya gelip neler yaptıklarını gördük. Bunlara gerekli cevabı verdik. O 3 günü asla hafızamdan silmeyeceğim. Terör saldırılarına karşı Türkiye'nin sahipsiz olmadığını gösterdik. Türkiye'nin dağları temizleninceye kadar bu mücadele devam edecek.
1 Kasım sonrası güvenlik operasyonu sonrası yapılan telsiz konuşmasına bakın: Oramar tepesine yapılan operasyonlarda komutanlar şöyle diyor: "Çok yoruldunuz. Artık nöbet değişimi yapın" denildiğinde bayrağımızı oraya dikmeden nöbeti devretmeyiz." dediler.
Kahraman askerlerimiz dağlarda zor şartlarda engelleri aşarken seçim hükümetinde bile yer almayı reddettiler. Muhalefet partileri terör örgütünün tezlerini savunarak bizi suçladı.

"AK Parti Türkiye'nin omurgasıdır"
7 Haziran'a göre 48 ilde vekil sayımızı arttırdık. 6 ilimizde yüzde 70'in üzerinde oy aldık. İnşallah önümüzdeki dönemde bu sayıları arttıracağız. AK Parti Türkiye'nin omurgasıdır. AK Parti her gelir grubunun temsil edildiği tek siyasi partidir. Seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Demokratik haklarını kullanan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum.

"Ders alsınlar"
CHP bu seçimde de Ege ve Marmara dışında kendini gösteremedi. Bir dahaki seçime o illerde de biz birinci olacağız. MHP / Haziran seçimlerine göre hiçbir ilde oy sayısını arttıramadı. HDP ise 1 milyon oy kaybetti. Bu 1 milyon oy çok güzel mesaj oldu. Benim oyumu ipotek altına alamazsınız dediler ve oyunun yönünü değiştirdiler. Onlar terörün arkasında duranlara en güzel cevabı verdiler.

Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'a tavsiyem: Genel merkezleri haritayla döşesinler. Vekil çıkaramadıkları haritaya iyi baksınlar. Bir de AK Parti'nin haritasını yanına koyup ders alsınlar. AK Parti Türkiye'nin her köşesinde var, milleti temsil ediyor. Diğer partilerse marjinalleşiyor. Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir meselesi yoktur. Kibre ve başarı sarhoşluğuna kapılmadan bu yolda yürüyeceğiz. İl başkanlarına özel tavsiyem: Vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını bilmek ve bu gönül beraberliğini sürdürümektir.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam