Davutoğlu'nun Gelecek Partisinde Çorum damgası

ÇORUM 24 Şubat 2020 14:42
Videoyu Aç Davutoğlu'nun Gelecek Partisinde Çorum damgası
A
a

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı'nın açılışına Kurucular kurulu üyesi ve Disiplin Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu ve Çorum ekibi de katıldı...


Gelecek Partisi Genel Başkanı Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde teşkilatlanma çalışmaları devam ederken partinin Ankara İl Başkanlığı binasının da açılışı yapıldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı açılış törenine Çorum’dan da katılım oldu.

Geçtiğimiz ay partinin Ankara İl Başkanı olarak göreve başlayan Çorumlu Osman Hakan Kılıç’ı bu önemli günde Çorumlular olarak yalnız bırakmadıklarını ifade eden Gelecek Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu, ‘’Ankara İl Başkanlığı binamız ülkemize hayırlı olsun’’ dedi. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen açılış törenine Çorum’dan, Gelecek Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu, Çorum İl Başkanı Av. Gökhan Külcü ile birlikte teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren parti üyeleri katıldı. Açılışta, partinin kurucuları arasında yer alan Nihal Olçok da yer aldı.


Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam