DEMİRTAŞ SEN TATİLE ÇIKTIĞINI NE ÇABUK UNUTTUN

Politika 12 Ağustos 2015 15:57
Videoyu Aç DEMİRTAŞ SEN TATİLE ÇIKTIĞINI NE ÇABUK UNUTTUN
A
a

PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sırasında tatilde olduğunu unutan Selahattin Demirtaş, ti'ye alındı. STK'larla buluşmak için Diyarbakır'da bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ilginç ifadeler kullandı.PKK terörünü kınamayan Demirtaş, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi.

STK'larla buluşmak için Diyarbakır'da bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ilginç ifadeler kullandı.

PKK terörünü kınamayan Demirtaş, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi.

İşte Demirtaş'ın konuşmasından satır başları:

"Biz Türkiye partisiyiz diyenlere bakın, neleri Türkiye'yi temsil ediyor? 81 ilde örgütlenmek değildir Türkiye partisi olmak. Suriye gibi olmak istemiyoruz. Suriye gibi olma tehlikesiyle karşı karşıya mıyız, evet. Ama bunu önlemenin yolu tekçilik değil. Suriye; kimse hak ve özgürlük isteyemez, kimse gösteri yapamaz dediği için böyle oldu."

Bugüne kadar PKK terörünü kınayan hiçbir açıklama yapmayan Demirtaş, "Gözyaşlarının rengi aynıdır. Cenazeleri ayıramayız. Dünyanın en ağır yükü tabuttur, bu yükü taşımak istemiyoruz artık." dedi.

ERDOĞAN'A YÜKLENDİ FAKAT TATİL YAPTIĞINI UNUTTU

"Silah sesi Saray'dan duyulmuyor siz rahatsınız. Gelin de buradakilere sorun. Saray duvarları kalın, ses geçirmiyor." sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklenen Demirtaş, sosyal medyada ti'ye alındı.

Suruç sonrası eylemsizlik kararından dönerek polis, asker ve sivillere yönelik saldırılara başlayan terör örgütü PKK’ya karşı başlatılan büyük operasyon sürerken örgütün siyasi uzantısı gibi hareket eden HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Akdeniz’de tatilde olduğu ortaya çıkmıştı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam