DERBİ ÇORUM'DA BÖYLE YAŞANIR

Spor 3 Mart 2013 18:30
A
a

ÇORUM'DA BEŞİKTAŞ HİTİT KARTALLARI GRUBU VE GENÇ FENERBAHÇE'LİLER GRUBU GAZİ CADDESİNDE KARŞI KARŞIYA GELDİ BEŞİKTAŞ : 3 FENERBAHCE : 2 ...24.DAK.GOL SOW.40.dk kk.Kuyt 60 dak. Niang 63 Dak. Sow 90+3 Olcay İnönü stadında bugün oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde 11 kişilik kadrolar belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. BJK İnönü Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Üst sıraları yakından ilgilendiren bu maçın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak. Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınalacak.

İNÖNÜ'DE SON DERBİ
Spor Toto Süper Lig'in üst sıralarında yer alan ve lider Galatasaray'ı olan takiplerini sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bu mücadelesi tarihe geçeecek. Sezon sonu yıkıma gidecek olan BJK İnönü Stadyumu, tarihinde son kez bir derbi maça ev sahipliği yapacak.

METE KALKAVAN İÇİN BİR İLK
Bu zorlu mücadelede düdük çalacak olan FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, ilk kez Spor Toto Süper Lig'de bir derbi maçını yönetecek. Asıl mesleği mühendis olan İstanbul bölgesi hakemi Mete Kalkavan, son olarak 24 Şubat'ta Adana derbisinde Adanaspor - Adana Demirspor maçında düdük çalmıştı.

33 yaşındaki başarılı hakem son olarak Spor Toto Süper Lig'de 2 Şubat 2013'te Medical Park Antalyaspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1- 0 mağlup ettiği maçı yönetmişti.

KİMSE KAYIP İSTEMİYOR
Cumartesi günü lider Galatasaray'ın Eskişehir deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılarak puan kaybetmesi, bu karşılaşmayı iki ekip için de oldukça önemli hale getirdi. Ligde topladığı 40 puan ile Galatasaray'ın 7 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, bu maçı kazanarak hem Beşiktaş ile olan puan farkını açmak hem de Galatasaray ile olan puan farkını 4'e indirmek istiyor.
Beşiktaş ise 23 haftası geride kalan ligde 10 galibiyet 9 beraberlik 4 mağlubiyetlik bir performans sergiledi. Topladığı 39 puan ile Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde bulunan Siyah Beyazlılar da bu maçı kazanarak hem ligde ikinci sıraya yükselmek, hem de Galatasaray ile olan puan farkını 5'e indirmek istiyor.

MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ

McGregor
Hilbert
Sivok
Ersan
Gökhan Süzen
İbrahim Toraman
Veli
Fernandes
Olcay
Holosko
Niang

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Yobo
Egemen Korkmaz
Hasan Ali Kaldırım
Emre Belözoğlu
Raul Meireles
Kuyt
Cristian
Sow
Webo
STAT: BJK İnönü
SAAT: 19:00
HAKEM: Mete Kalkavan
YAYIN: Lig TV - 



Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam