Dereceye giren En Güzeli Annemin Yemeği

Kültür Sanat 12 Mayıs 2013 19:12
A
a

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından Anneler Günü nedeniyle düzenlenen “Nefis Lezzetler Yarışıyor” adlı yemek yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldılar.

"En Güzeli Annemin Yemeği" sloganıyla düzenlenen yarışmada Türkiye'nin yemek konusunda önde gelen isimleri jüri üyesi olarak Ayşe Tüter, Mahmut Yıldırımer, Ahmet Özdemir, Ülkü Menşure Solak, Seher Öğüt, Ekrem Mert gibi isimler yer aldı.

Yarışmada Jüri üyeleri; yemekleri tek tek tadarak, puan verdi. Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından Anneler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmaya 96 kişi, 139 çeşit yemekle katıldı.

4 kategoride yapılan yarışma için; hamur işlerinde 31, çorbalarda 31, tatlılarda 42, sarma ve dolmalarda 35 yemek hazırlandı.

Anvatar Termal Otel’de düzenlenen Anneler Günü Programında yemek yarışmasında Çorbalarda Azize Aydın, Tatlılarda Filiz Yağlı, Hamur İşlerinde Hatice Küçükgüler, Sarma ve Dolmalarda Emine Okumuş’un ödüllerini Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy verdi. Yemek Yarışmasında ikinci olan Nazmiye Altınkeser Müzeyyen Kambur, Özlem Alkaç, Sibel Soylu’nun ödülünü Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Yarışmada Üçüncü olan Beyhan Kaya, Dilek Karakaş, Reyhan İlbaş ve Ayşe Göktürk’ün para ödülünü Çorum Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan’ın eşi Burcu Doğan verdi. Yarışmada ilk 10’a giren yarışmacılara da çeşitli hediyeler verildi

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam