Devlet Bahçeli: Hodri Meydan çekti

Politika 20 Ocak 2015 13:15
Videoyu Aç Devlet Bahçeli: Hodri Meydan çekti
A
a

Devlet Bahçeli, Meclis'teki oylamada MHP'nin oyunun belli olduğunu söyleyerek Başbakan Davutoğlu'na 'hodri meydan' dedi. Bahçeli, "Şeffaf bir iktidar adaletten kaçmaz, Davutoğlu, haydi buyurun hodri meydan. Bugün baştan aşağı hesap veriniz" diye seslendi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

"Esnaf ve sanatkarımız olmadan Türkiye anlaşılmaz, tarih anlaşılmaz. Esnaf ve sanatkarlar milli birliğimizin kardeşliğimizin toplumsal ahlak ve adalet ölçülerimizin medeni kavramlarıdır .Her esnaf kardeşimiz binlerce yıllık Türk tarihinin özüdür. Esnaf ve sanatkarlarımızın yardımseverliği ahi kültürünün hala varlığına işarettir."

"MHP, DAR VE ORTA GELİRLİNİN CAN SİMİDİDİR"

"Esnaf olmadan büyüme ve zenginleşme beklenemez. Esnaflarla ilgili yeni projelerimizi ileride sizlerle paylaşacağız. Şoför esnaflarımızın akaryakıt ile ilgili beklentilerini biliyoruz. Emekli olup çalışmaya devam eden kişilerden kesilen %15 priminden oluşan şikayetleri duyuyoruz. MHP esnafların şartsız destekçisidir. MHP esnafın partisidir. Bereketse istenen biz yaparız, istikrarsa aranan biz sağlarız, iktidarsa hedeflenen Allahın izniyle biz ulaşırız ve herkes bilsin ki mutlaka ulaşacağız."

-Davutoğlu kol keseyim derken baş yarmış, göz çıkarmıştır. Erdoğan'ın arkasına saklanan gurüh demokrasiyi karalamıştır. "Erdoğan'a dayanan vesayet hakları, aziz miletimizin vekillerini oyuncağa çevirmişlerdir."

MHP'NİN NASIL OY KULLANACAĞI BELLİDİR

İnanıyorum ki onurundan bişey kaybetmemiş AKP'li arkadaşlarım bundan rahatsız. Malumlarınız soruşturma komisyonun 9 AKP'li üyesi aldıkları emirleri harfiyen uyguladılar. Şimdi sırayı genel kurul ayağı almıştır. Bugün 4 eski bakan hakkında karar verilecektir. MHP'nin nasıl oy kullanacağı bellidir."

TARİHİ SINAV VERECEKLER

AKP'nin milletvekilleri tarih ve millet önünde hayati sınav verecektir. Ya akaracı makaracı edepsizler rüşvetin hesabını vermekten kurtulacaktır, ya da mahkemenin önüne çıkmaktan başka çareleri kalmayacaktır. Orta yol kalmamıştır. Bugün TBMM soygun şebekesiyle soyulan millet arasında tercih yapacaktır. Eğer ki eski bakanlar kendilerine güveniyorsa korkacak bir şeyleri yoktur."

-Davutoğlu 50 liranın derdine düştüğü gibi milyarlarca yolsuzluğu da önemsemeli, Erdoğan'a karşı dik durmalıdır. Davutoğlu, Yüce Divan'a güvenmeyen Erdoğan borazanlarına itibar etmemelidir. İmralı'nın ambargosu altından çıkmalısınız.

-AKP'li arkadaşlarım siyasi mücadelenizi eski bakanlar tarafından hiç edilmesine gönlünüz razı mıdır? Allah'tan korkan muhterem üyeler, soygunculara ne kadar katlanacaksınız?

DAVUTOĞLU'NA HODRİ MEYDAN

Davutoğlu geçen hafta düzenlediği toplantısında şeffaflık programını açıkladı. Madem şeffaflıkla ilgili program açıklandı. Şeffaf bir iktidar adaletten kaçmaz, Davutoğlu, haydi buyurun hodri meydan. Bugün baştan aşağı hesap veriniz.

"Türkiye yeni devlet modeline alıştırılmaktadır. Davutoğlu seçimlerde boyunun ölçüsünü alacaktır."

HÜDAVENDİGAR DİYEMEDİ

Grup toplantısında Murat Hüdavendigar derken, Hüdavendigar kelimesini telaffuz edemeyen Devlet Bahçeli Püskevitten sonra telaffuz edemediği kelimeler sözlüğüne bir kelime daha eklemiş oldu. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam