Devlet Bahçeli'den Geometrik seçim vaadi

Politika 31 Ocak 2015 17:35
Videoyu Aç Devlet Bahçeli'den Geometrik seçim vaadi
A
a

MHP Lideri Devlet Bahçeli, milletvekillerine verdiği yemekte geometrik seçim vaadinde bulunarak, vekillere klasik müzik dinletti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki akşam partisinin milletvekilleri ile yemekte bir araya geldi. Daha önce de Cumhurbaşkanı adayı önerisinde bulunurken geometrik üçgen formülü çizerek 'çatı aday' öneren Devlet Bahçeli, benzer bir örnekle geceye damgasını vurdu. Bahçeli, piramit çizerek geometrik seçim vaadinde bulundu. Bahçeli ayrıca yemekte klasik müzik tutkunu olduğunu belirtti ve vekillere Mozart'ın Türk Marşı'nı dinletti.

GELİR DAĞILIMINI PİRAMİTLE ANLATTI

Bahçeli, önce bir piramit çizdi ve gelir dağılımındaki adaletsizliği piramit örneğiyle anlattı. Bahçeli, piramidin tabanındaki geniş kesimin milli gelirden en az payı aldığını, en tepedeki küçük kesimin ise ‘aslan payını’ kaptığını ifade etti.

"BU PİRAMİDİ ELİPSE ÇEVİRMELİYİZ"

Gelir dağılımındaki bu adaletsizliği düzeltmek için çalışacaklarını vurgulayan Bahçeli, piramidin yanına elips çizerek, "Bu piramidi, gelir dağılımının adaletli olacağı bir elipse çevirmek için çalışmalıyız" diye konuştu. Bahçeli, elipsin ortasındaki geniş bölümde, mutlu bir kesimin yer alacağını kaydetti.

"HALT ETMİŞLER"

Bahçeli, Twitter’dan yaptığı açıklamada ise "Çankaya Köşkü’nden sökülen Cumhurbaşkanlığı Forsu’nu otomobil bagajlarında taşımak yenilikse, bırakın biz eski kalalım" dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi: "Çokbaşlılık ayaklarımıza pranga vurmaktır, güç tek elde toplanmalıdır, sistem değişmelidir; bunları söyleyenler halt etmiştir"

MOZART DİNLETTİ

Ferdi Tayfur sevgisi ile bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yemekte klasik müzik tutkunu olduğunu ve en çok Mozart’ı dinlediğini açıkladı. Bahçeli, daha sonra cep telefonundan MHP’li vekillere Mozart’ın Türk Marşı'nı dinletti. Türk Sanat Müziğini de yakından izlediğini söyledi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam