Dünyanın her tarafından üzerimize geliyorlar

Asayiş haber 10 Mayıs 2019 04:24
Videoyu Aç Dünyanın her tarafından üzerimize geliyorlar
A
a

AK Parti'nin İstanbul adayı olan Binali Yıldırım seçimlerin tekrarlanmasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 'Dünyanın her tarafından yine Gezi kalkışması gibi üstümüze geliyorlar' ifadesinde bulundu...


Binali Yıldırım: Dünyanın her tarafından üzerimize geliyorlar
 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı OLAN Binali Yıldırım, Pendik'te Sanayici ve İş Adamları ile yapılan iftar yemeğinde açıklamalar yaptı. Yıldırım'ın ifadeleri şöyle:

"Biz hiç gürültü yapmadık, devlet adabı görmüş adamım. Gerçekte mağdur olan benim ama konu hukuğa intikal ettiyse sonucu beklememiz gerekiyordu. Bir mağduriyet olmasaydı eğer, açılan iptal olan oyların sayılması oyların bir adaydan başka bir adaya kaydırılarak yazılması gibi konulardan yalnızca oyların yüzde 10'nu sayılarak aradaki fark yarıdan aşağı inmezdi.

Hayatım boyunca hak etmediğim işin peşinde asla olmadım. Benim düşüncem hep halka hizmet olmuştur. Bu inançla çalışarak gayret ettim. Bundan sonra da ben aynı anlayışla aynı titizlikle milletim ne görev verirse onu yapmaya devam edeceğim

Bir kez daha bu seçimler çerçevesinde gördük ki çok dostumuz var. Dünyanın her yanından 2013 Gezi kalkışması gibi yine üstümüze geliyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, bu millet her türlü oyunu bozmuştur ve ülkesi için birlik ve beraberliğini güçlendirmiştir. Ülkeme ve milliyetime güveniyorum"



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam