EFSANE DOKTOR RIFAT PATIR GENÇLERLE BULUŞTU

ÇORUM 20 Şubat 2018 10:35
Videoyu Aç EFSANE DOKTOR RIFAT PATIR GENÇLERLE BULUŞTU
A
a

Çorum'un 93. yaşındaki efsane doktoru Patır Gençlerle buluştu. Her hafta gerçekleştirilen programda bu hafta ilimizin gurur kaynağı Doktor Rıfat PATIR'I gençlik merkezimizde ağırladık. 93 yaşındaki koca çınar, sağlıklı yaşam hakkında gençlere anekdotlar verirken, geçmişe yönelik tecrübelerini de gençlerle paylaştı...

GENÇLİK MERKEZİ DOKTOR RIFAT PATIRI GENÇLERLE BULUŞTURDU

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi; "İz Bırakanlar Projesi" kapsamında kültür, sanat, edebiyat, spor ve iş dünyasında iz bırakan simalarla gençleri buluşturmaya devam ediyor.
            Çalışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi çalışanları; "Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde yer alan gençlik merkezleri gençlerin gelişimine yardımcı olmak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak adına 81 ilde gençlerimize hizmet vermektedir.
            Gençlik Merkezleri gençlerin serbest zamanların da sosyal yönlerini geliştirecek kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle etkili ve verimli geçirmelerini sağlayacak merkezlerdir.
            Her hafta gerçekleştirdiğimiz programda bu hafta ilimizin gurur kaynağı Doktor Rıfat PATIR'I  gençlik merkezimizde ağırladık. 93 yaşındaki koca çınar, sağlıklı yaşam hakkında gençlere anekdotlar verirken, geçmişe yönelik tecrübelerini de gençlerle paylaştı. Doktorluk hayatı boyunca başından geçen olayları kendine has anlatımıyla dile getiren PATIR, "eskiden dahiliye ve hariciye olmak üzere iki servis vardı. Şimdi ki gibi hekim seçme şansı yoktu, doktorların her branşta uzman olması gerekiyordu. Ben kulak burun boğazcıyım, kalp damarcıyım veya cildiyeciyim deyip kenara çekilemiyorduk." diyen PATIR, Zamanla kendi kendisini yetiştirdiğini ve böylece bu kutlu mesleği layıkıyla yapmaya çalıştığını söyledi. Ayrıca gençleri meslek seçerken doktorluk mesleğini seçmelerini tavsiye edip doktorluk mesleği hakkında da kısaca bilgi verdi." açıklamalarını kamuoyuyla paylaşan Gençlik Merkezi çalışanları; bu tür programların devam edeceğini ve programlarımıza katılmak isteyen gençlerin 0(364) 223 1320 numaralı telefondan gençlik merkeziyle irtibata geçebilecekleri bildirildi.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam