Ekrem Erdem hitittv.com'la özel Röportajı tıkla izle

Politika 23 Ağustos 2013 18:29
A
a

Ak Parti Genel başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Amasya-Sivas Ziyareti öncesi Çorum'da Cuma ve gıyab i cenaze namazını kıldıkdan sonra Çorum Belediyesini ziyaret etti. Genel Yayın yönetmenimiz Elvan Şimşek'le 15 dakika Özel Röportaj yaptı.

EKREM ERDEM BU GÜN CUMA NAMAZINDA ÇORUM'DA

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem Çorum da

23.08.2013 09:05 tarihinde yayınlandı 0 defa yorumlandı
 
EKREM ERDEM BU GÜN CUMA NAMAZINDA  ÇORUM'DA
 
Ak Parti Genel Merkezininden aldığımız haber'de Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Ankara'dan Sivas'a gidiyor.Çorum'dan geçmesi beklenen Erdem, öğle namazında Çorum Ulucamiinde  Mısır ve Suriye'de ölenler için kılınacak Gıyab i cenaze namazına da katılması bekleniyor.Erdem öğle namazı ve yemekten sonra Sivas'a gidiyor...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Mısır ve Suriye konusunda ilkeli ve ahlaklı duran bir tek Türkiye’nin olduğunu belirterek, “Dünyada tek başımıza da kalsak ilkemizden, ahlakımızdan ve ahlaklı yaklaşımımızdan bugüne kadar taviz vermedik, bugünden sonra da vermeyeceğiz” dedi.
Çorum ziyareti sırasında Mısır ve Suriye Halkları ile Dayanışma Platformu’nun organizasyonu ile Mısır ve Suriye’de katledilen için kılınan gıyabi cenaze namazına katılan ve direnişçilere desteğini beyan eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, konuyla ilgili olarak düşüncelerini de basın mensuplarıyla paylaştı. Suriye’de ve Mısır’da çoluk-çocuk, yaşlı-kadın demeden insanların zalimler tarafından katledildiğini belirten Ekrem Erdem, özellikle de Suriye’de birkaç gün önce yaşananları insan olan insanın kabul etmesinin mümkün olmadığını, bunu yapanların da insanlıktan nasibini almamış zalimler olduğunu ifade etti.

IMG_6040 IMG_6042
Dünyanın gözü önünde insanların hunharca katledildiğini ve tüm dünya ülkelerinin de bu insanlık dışı saldırıları seyrettiğini hatırlatan Ekrem Erdem, koca koca ülkelerin, yaşananlar karşısında dik duruş sergileyemediklerini dile getirerek, “Mısır ve Suriye konusunda ilkeli ve ahlaklı duran bir tek Türkiye var. Dünyada tek başımıza da kalsak ilkemizden, ahlakımızdan ve ahlaklı yaklaşımımızdan bugüne kadar taviz vermedik, bugünden sonra da vermeyeceğiz. Milletin parasıyla geçinen, milletin parasıyla oturduğu makamı, eline aldığı silahı milletine doğrultuyor. Allah, Mısır halkının yardımcısı olsun. İnşallah bu kanda Mısır halkı aklanacak ama darbeyi yapanlar hiç şüpheniz olmasın, bu kanda boğulacaklar. Bu ün onları kullananlar yarın kaldırıp çöpe atacaklardır. Tarihe bakarlarsa görecekler. Kullananlar kullandıkları bir kişiye yeri geldi, bir mezar yeri bile vermediler. Yapılan yanlışlar karşısında sessiz kalanların da zalimler kadar suçlu olduğunu belirtmek istiyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

IMG_6041 IMG_6046

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam