ELVAN YALÇIN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam 19 Ağustos 2015 09:09
Videoyu Aç ELVAN YALÇIN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
A
a

Çorum Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Elvan Yalçın geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Olay dün akşam saatlerinde Çorum-Samsun yolu Hancılar Et Lokantası karşısında meydana geldi.Cenaze bu gün 11:30 hastaneden alınarak, Çorum Ulu Caminde Kılınacak Öğle namazından sonra Ulu mezarlıkta defnedilecek.

Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde İnsan Kaynakları Müdürü ve Bayındır Memur-Sen Çorum Şube Başkanı Elvan Yalçın dün akşam saatlerinde geçirmiş olduğu trafik kazası neticesinde vefat etti.

Kazada ağır yaralanan Yalçın, olay yerine gelen ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Elvan Yalçın hayatını kaybetti.

Çorum Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Elvan Yalçın geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Olay dün akşam saatlerinde Çorum-Samsun yolu Hancılar Et Lokantası karşısında meydana geldi.Yalçın, otomobili ile Samsun yolunda seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk önce bariyerlere daha sonra kamyona çarparak durdu.




Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam