Emniyet Kılıçdaroğlu ile ilgili bildirimde bulunulmadı

Politika 23 Nisan 2019 09:36
Videoyu Aç Emniyet Kılıçdaroğlu ile ilgili bildirimde bulunulmadı
A
a

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden, Kılıçdaroğlu'nun şehit er Kırıkcı'nın cenaze namazına gideceğine dair yazılı veya sözlü bir bildirimde bulunulmadığı açıklandı.

 

Ankara Emniyet Müdürlüğü: Kılıçdaroğlu ile ilgili bildirimde bulunulmadı
Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılmış olan yazılı açıklamada, şehit Kırıkcı'nın 21 Nisan tarihinde Çubuk ilçesi Akkuzulu köyünde yapılacak olan cenaze töreniyle ilgili Kılıçdaroğlu'nun yakın koruma personelinin, 20 Nisan 22.11 ve 21 Nisan 10.03 saatlerinde, Koruma Şube Müdürlüğü Nöbetçi Amirliği Hizmetlerinde kullanılan telefonu aradığı belirtildi.

Koruma personelinin cenazenin yeri, saati ve yakınlarının irtibat bilgilerini istemiş olduğu ve katılım durumunu bildirmediği belirtildi.

Sorulduğunda ise henüz programın belli olmadığı hakkında ifade beyan ettiğine dair söylenilen açıklama şu:

"Koruma Hizmetleri Yönetmeliği çerçevesinde hazırlanan Koruma Personeli Talimatnamesinin korunanacak şahsın il dışı ziyaretlerinde 48 saat öncesinde mahallin mülki amirince nereye ve hangi amaç ile gideceği, kendisinin ne kadar süre orada kalacağı, ne amaç ile oraya gideceği dilekçe ile bildirilecek. Koruma görevlisi de koruyacağı şahsın il dışı seyahatlerinde gidiş geliş tarihi ve saatini büro amirliğine bildirilecektir maddesi çerçevesinde, korunan kişilerin il merkezi dışına yapacakları ziyaretlerde Koruma Şube Müdürlüğümüze yazılı olarak bilgi verilmesi gerekmektedir. Bu bilgilerin doğrultusunda güvenlik önlemleri alınmaktadır fakat Çubuk ilçesi Akkuzulu köyünde yapılacak cenaze töreni ile ilgili olarak daha önce olan dış ilçe programlarında yapıldığı üzere, Genel Başkanın katılacağına dair Emniyet Müdürlüğümüze yazılı bir bilgilendirme yapılmamıştır ve sözlü olarak da bildirimde bulunulmamıştır."

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam