Emre Yüksektepe Yuvada Kaldı

ÇORUM 4 Haziran 2018 19:55
Videoyu Aç Emre Yüksektepe Yuvada Kaldı
A
a

Çorum Belediyespor’da transfer çalışmaları kapsamında iç transferde Emre Yüksektepe ile de anlaşmaya varıldı...


2017-2018 sezonuna güçlü bir kadro ile girmek isteyen Belediyespor Yönetimi, yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün iç transferde savunma oyuncusu Akın Karaaslan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan yönetim, bugün de yaptığı görüşmeler sonrasında orta saha oyuncusu Emre Yüksektepe ile 2 yıllığına yeniden anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Emre, Çorum’u ve Çorum halkını çok sevdiğini dile getirerek, özlenen başarının yakalanması yolunda takıma en üst düzeyde katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Genel Kaptan Mehmet Akif Tatlı ise, sezona güçlü bir kadro ile girmek için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti. İç ve dış transferde takıma katkı sağlayacağına inandıkları isimlerle görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Tatlı, “Yeni sezon transfer planlamasında hata yapmamak adına ince eleyip sık dokuyoruz. Tek amacımız takıma mutlak katkı sağlayacağına inandığımız isimleri kadromuza dahil etmek ve bu konuda hata yapmamak. Bunun için de yoğun bir mesai harcıyoruz. Taraftarlarımız rahat olsunlar, onların istediği gibi mücadeleci, hırslı ve sürekli başarıyı arzulayan bir ekip kuracağımıza inanıyoruz. İnşallah her şey hepimizin istediği gibi sonuçlanır “ diye konuştu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam