ERBAKAN VAKFI HİZMETE GİRDİ

Politika 16 Haziran 2013 10:45
A
a

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın adını taşıyan vakıf Erbakan'ın çocukları ve dava arkadaşları tarafından kuruldu

Milli Görüş'ün merhum lideri eski başbakanlardan Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın vasiyeti üzerine başlatılan 'ERBAKAN VAKFI' çalışmaları tamamlandı.

Merhum Erbakan'ın uzun yıllar Dış İlişkiler Danışmanlığını yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doğan Bekin ve Erbakan'ın damadı Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Altınöz tarafından Ankara'da bulunan Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne resmen başvuruda bulunuldu.

Erbakan'ın çocukları ve 40 yıllık siyasi yaşamında yanında bulunanlar tarafından kurulan vakıf üzerine Merhum Başbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan "kuruluşu öncesi yapmış olduğumuz istişare toplantılarımızda tüm Milli Görüş camiası tarafından büyük bir heyecanla karşılanmış ve bu heyecan Merhum Liderimiz Erbakan Hocamız'ın vefatı öncesi teşkilat toplantılarında devamlı dile getirdiği 'Heyecan istiyorum, heyecan istiyorum" sözlerinin karşılığını bulacaktır inşallah" dedi.

Böyle bir vakfın kurulmasını Babasının vefat etmeden önce vasiyet ettiğini söyleyen Fatih Erbakan, bu vakfın "Allah'ın izni ile hayırlı hizmetlere imza atacağından hiç şüphemiz yok" dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam