ERCAN DAŞDAN’IN BAYRAK DUYARLILIĞI

Politika 26 Nisan 2013 20:57
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Avukat Ercan Daşdan, yeni kurulan Çorum 2. İş Mahkemesi salonunda Türk Bayrağı olmamasını gündeme getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Avukat Ercan Daşdan, yeni kurulan Çorum 2. İş Mahkemesi salonunda Türk Bayrağı olmamasını gündeme getirdi. Girdiği duruşmanın ardından söz alan Daşdan, Yüce Türk Milleti adına karar veren mahkemelerde mutlaka Türk Bayrağıbulunduğunu belirterek, eksikliğin nedenini sordu. Yetkililer, mahkemenin yeni kurulduğunu ve kısa sürede bu eksikliğin giderileceğini ifade ettiler.

MHP İl Başkanı Daşdan, Türk Bayrağı’nın en çok yakıştığı yerlerin başında Türk Milleti adına karar veren mahkemeler geldiğini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltılması olan T.C. ve bağımsızlığımızın simgesi Türk Bayrağı’na olan karşıtavırlar nedeniyle hassaslaştığımız bir gerçek. Bağımsızlığımızın ve devlet olmamızın en önemli unsurları olan ve Yüce Türk Milleti adına karar veren mahkemelerimizde Türk Bayrağı bulundurma geleneği de biliniyor. Bu nedenle eksikliğini hemen hissettik ve uyarı görevimizi yerine getirdik. Sayın Hakimimiz de gereken duyarlılığı göstereceğini söyledi. Kendisine de teşekkür ediyoruz”diye konuştu
Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam