Erdem’den Sözer’e geçmiş olsun ziyareti

Yaşam 25 Ağustos 2013 21:28
A
a

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanı Ekrem Erdem, kaza geçirerek Hitit Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmekte olan İskilip AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mürsel Sözer’e geçmiş olsun ziyarettin bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanı Ekrem Erdem, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkan Vekili Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti İskilip İlçe Teşkilatı eşliğinde gerçekleşen Mürsel Sözer’i  ziyaretlerinde hastane yöneticisi Ydr.Doç.Dr. Musa Zorlu’dan sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

Ekrem Erdem, Mürsel Sözer’in yeni ameliyattan çıkmasından dolayı kendisiyle görüşemediğini ifade ederek, “Kendisine ve ailesine geçmiş olsun diyorum. Sözer’in en kısa sürede eski sağlına kavuşarak tekrar aramızda görmek istiyorum” dedi.

Mürsel Sözer’in ailesiyle bir süre sohbet eden, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanı Ekrem Erdem daha sonra Çorum’dan ayrıldı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam