Erdoğan 1 Nisan sonrası eğri odunlarla yolları ayıracak

Politika 20 Mart 2019 06:46
Videoyu Aç Erdoğan 1 Nisan sonrası eğri odunlarla yolları ayıracak
A
a

Ak Partinin Lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan,Üsküdar'da düzenlenen yerel seçim mitinginde konuştu. İnşallah 31 Mart akşamı seçimi sağ salim atlattıktan sonra tüm bu hususları enine boyuna düşünmek, tedbirleri almak için fırsatımız olacak dedi...


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Erdoğan: Eğri odunların partimize girmesine izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da düzenlenen yerel seçim mitinginde konuştu. Erdoğan, "Biz bu partinin başında olduğumuz sürece, AK Parti kapısından tek bir eğri odunun girmemesi için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

 Milletimizin ve ümmetin şerefine, namusuna, izzetine halel gelmemesi için canımız pahasına çalışacağız. Zaferle değil seferle mükellef olmamızın bilinciyle önce imkanımıza değil imanımıza bakacağız. İnşallah 31 Mart akşamı seçimi sağ salim atlattıktan sonra tüm bu hususları enine boyuna düşünmek, tedbirleri almak için fırsatımız olacak ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonrası bütün teşkilatları enine boyuna değerlendirecek, yanlış giden tercihleri ve teşkilatın çalışma sistemini yeniden gözden geçireceğe benziyor. Erdoğan, tedbirleri almak için 1 Nisan sonrası başarısız olanlarla yolları ayıracak.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam