Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e sürpriz 15 Temmuz daveti!

Asayiş haber 15 Temmuz 2019 12:46
Videoyu Aç Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e sürpriz 15 Temmuz daveti!
A
a

FETÖ'nün hain darbe girişiminde savaş uçaklarından atılan bombadan hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yeni binası 15 Temmuz'da açılacak. Açılışa sürpriz isimler davet edildi...

FETÖ'cü hainlerin darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016'nın yaraları sarılıyor. Hain darbe girişiminde ağır hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün açılş törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener davet edildi.

Hain darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bomba sonucu hasar gören 10 katlı Ankara Emniyet Müdürlüğü yıkıldı. 2017'de inşasına başlanan yeni binası tamamlandı.

AÇILIŞI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YAPACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz pazartesi günü Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasının açılışını yapacak.

CHP VE İYİ PARTİ'YE SÜPRİZ DAVET

Açılış töreni için İçişleri Bakanlığı tarafından siyasi parti liderlerine sürpriz bir davet yapıldı. Açılışa CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener davet edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hain darbe girşimin hemen ardından Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılmış ve bu karar çok konuşulmuştu.

Kaynak : www.hurhaber.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam