Erdoğan'ın kızı BABAMI AĞLARKEN GÖRDÜM

Dünya 21 Ağustos 2013 11:15
A
a

Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak, babasının Mısır'da vurulan 17 yaşındaki Esma'nın haberini okurken ağladığını söyledi

Mısır'da yaşayan kanlı darbenin simgelerinden olan İhvan lideri Esma'nın ölümü herkesi duygulandırdı. O duygulananlardan biri de Erdoğandı... Başbakan, Esma'nın vurularak öldürüldüğünü öğrendiği sabah gözyaşlarına hakim olamadı.

"BABAMI AĞLARKEN GÖRDÜM"

Bu ana şahit olan Başbakan Erdoğanın'ın kızı Esra Albayrak'ın sözlerini Star Gazetesi'nden Sibel Eraslan kaleme aldı. Albayrak, "Rabia Caddesi'nde göğsünden vurularak şehit edilen 17'sindeki Esma'nın haberini okurken babamı ağlarken gördüm" ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN: BİR MUSA ÇIKAR HESABINI SORAR

Başbakan Erdoğan, Afrika ve Ortadoğu'da yaşanan zulümlere karşı ne kadar hassas olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Bu zulümlere sessiz kalanları sert bir dille eleştirmekten çekinmeyen Erdoğan, Mısırda yaşanan katliamla ilgili olarak da dünya devletlerine ders niteliğinde sözler sarfetti. Erdoğan katliama sessiz kalanları, "Fok balıklarıyla ilgili saatlerce yayın yapan uluslararası medyanın, Mısır'da  Filistin'de ölen çocukları görmesi için acaba ne kadar kan akması gerekiyor? Mısır'daki darbe yönetimine şunu hatırlatmak istiyorum. Bu dünya kudretli gibi görünen firavunlara bile kalmadı. Er ya da geç bir Musa çıkar ve zulmün hesabını sorar" sözleriyle yüklenmişti.

 
Haber: Başbakan Erdoğan, Mısırlı Esma'nın Haberini Okurken Ağladı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam