Erol Olçak ve 16 yaşındaki oğlunun cenazeleri Altunizade’deki İlahiyat Camisi’nde ikindi namazında kılındı

ÇORUM 17 Temmuz 2016 19:01
A
a

Olçak ve oğlunun cenazesi bugün Altunizade’deki İlahiyat Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda torprağa verildi..AK Parti’nin kuruluşundan bu yana reklamcısı olan Erol Olçak ve 16 yaşındaki oğlu İstanbul’da Boğaziçi Köprüsü’nde halkın üzerine açılan ilk ateş sonucu hayatını kaybetti.

Askeri darbe girişiminin ardından ellerinde bayraklarla İstanbul Boğaziçi Köprüsü’ne giden Erol Olçak, askerlereyaptıklarının doğru olmadığını ve Türk askerinin vatandaşı ile karşı karşıya gelmemesi gerektiğini’ söyleyerek yanındaki grupla vatandaşlık görevini yerine getirmek istemişti. Ancak zırhlı araçların üzerine monte edilen silahlar bir anda hedef gözetmeksizin halkın üzerine ateş etmeye başladı. Bu ilk ateş sırasında Olçak ve 16 yaşındaki oğlu kurşunların hedefi oldu.

Vücuduna üç mermi isabet eden Erol Olçak ağır yaralı olarak hastaneye yetiştirilmeye çalışırken oğlu ise kolundan girip kalbine saplanan mermi ile şehit oldu.

CENAZELERİ İKİNDİ NAMAZINDA KILDIRILDI

Olçak ve oğlunun cenazesi bugün Altunizade’deki İlahiyat Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda torprağa verildi..

BAŞINDAN BERİ ERDOĞAN’IN YANINDAYDI

Olçak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a çok yakın bir isimdi. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana AK Parti’nin reklam kampanyalarını ve tanıtım çalışmalarını yürütüyordu.

Hayatını kaybeden Arter Ajans’ın sahibi Erol Olçak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 1993’te, İstanbul İl Başkanlığı döneminde tanışmıştı. O tarihten beri birlikte çalışıyorlardı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam