Fatih Özcan Antalya Havalanı’nda işi bitirdi Transfer Çok konuşulacak

ÇORUM 9 Ocak 2019 12:39
Videoyu Aç Fatih Özcan Antalya Havalanı’nda işi bitirdi Transfer Çok konuşulacak
A
a

3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Çorumspor’da transfer çalışmaları büyük bir gizlilik ve süratle devam ediyor.Daha önce basın yoluyla ismi duyurulan Mert Ilıman’ın, Pazarspor ile anlaşmak üzereyken yönetimin yaptığı girişimler sonucu ikinci yarıda Yeni Çorum Belediyespor forması giyeceği netlik kazandı...

HAVAALANINDA TRANSFER


HAVAALANINDA TRANSFER
3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Çorumspor’da transfer çalışmaları büyük bir gizlilik ve süratle devam ediyor. İkinci yarı kamp çalışmalarına Antalya’da yaptığı kampla devam eden Yeni Çorumspor’da yönetim de transfer işlerini büyük bir titizlik ve gizlilikle devam ediyor.

Daha önce basın yoluyla ismi duyurulan Mert Ilıman’ın, Pazarspor ile anlaşmak üzereyken yönetimin yaptığı girişimler sonucu ikinci yarıda Yeni Çorum Belediyespor forması giyeceği netlik kazandı. Çorumlu sol kanat oyuncusu Mert Ilıman’ı Pazarspor’un elinden adeta çekip alan Yeni Çorumspor yönetimi, bununla da kalmadı bir başka ismin transferini de gece geç saatlerde Antalya Havalanı’nda bitirdi.

Yeni Çorum spor Kulüp Başkanı Fatih Özcan’ın yakından takip ettiği transfer çalışmaları kapsamında sezonun ilk yarısını Ofspor’da tamamlayan ve bir takımın yakın takibinde olan orta saha oyuncusu Muhammed Fettahoğlu da kampa katılan bir başka isim oldu. Transfer çalışmalarını büyük bir tizizlik ve gizlikle yürüten Yeni Çorumspor yönetiminin gerekli görüldüğü takdirde başka isimlerle de anlaşma sağlaması ve taraftarlarına sürpriz yapması bekleniyor.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam